Мъжете много се притесняват, когато стане въпрос за размера на члена им. Повечето представители на силния пол смятат, че няколко сантиметра отгоре не биха им били излишни. Жените са наясно с факта, че качеството на секса не зависи от размера на члена. Позите обаче са от значение, защото някои не са подходящи за прекалено надарени господа, а други за мъже с малки пениси.

 

Каква поза да избереш според размера на неговия член?

 

Къс, но дебел – може да не е много сантиметри дълъг, но е доста дебел. Спрете се на поза, която осигурява дълбоко проникване и отпускане на вагината. Жената трябва да се е отпуснала напълно, в противен случай може да се стигне до появата на болка и протриване. Любовната игра е задължителен елемент, който в никакъв случай не бива да се пропуска.

 

 

Дълъг и тънък – повечето хора обръщат внимание на дължината на пениса, но един мъжки полов орган не е достатъчно добър, ако е прекалено тънък. Изберете поза, при която жената е със свити крака и е притиснала бедрата си едно към друго, за да увеличи триенето при проникване.

 

Огромен – той не е само дълъг, но е и доста дебел. Сексът с надарен мъж може да бъде както страхотно изживяване, така и болезнен спомен. Всичко зависи от позата, както и дали жената е достатъчно възбудена и широка. За да избегнете излишния дискомфорт, задължително използвайте лубрикант и в никакъв случай не пропускайте любовната игра. Кучешката поза не е подходяща за вас, както и други, при които има дълбоко проникване. По-добре правете секс в поза Ездачка, където жената има контрол върху силата, бързината и дълбочината на проникване и така ще може да предотврати евентуална болка.

 

Миниатюрен – при мъжете с малки пениси позата е от огромно значение. За да бъде сексът приятен и за двамата, жената трябва да легне по корем и да повдигне дупето си, като си свие бедрата. По този начин осигурява достатъчно триене и дълбоко проникване на мъжа.

 

Крив – има мъже, които имат леко криви пениси, които обаче не бива да се разглеждат като проблем, напротив! Кривият мъжки полов орган дава възможност за експерименти и секс в нестандартни пози. Жената може да легне по гръб, а мъжът да е на една страна с лице към нея, като преплете краката си.

Автор: Ралица Солакова