Всяко момче иска да зарадва приятелката си с нещо мило, най-често малко подаръче. Жестовете в една връзка трябва да са спонтанни и да не се случват само по график: Коледа, рожден ден, св. Валентин и годишнина. Трябва да се сещаш по-често за гаджето си и да я радваш с мил жест. Сега ще ти споделим няколко интересни идеи за подарък, които гаджето ти определено ще оцени.

 

Кученце/котенце. Кое момиче не се радва на едно пухкаво малко животинче? Почти всяко момиче иска да има такова малко приятелче, с което да споделя свободното си време и да го обича. Този подарък ще бъде запомнен от нея за цял живот. Разбира се, ако се решиш на тази стъпка, трябва да си сигурен, че тя има възможност да се грижи за животинчето. Това е отговорно начинание, което трябва да бъде добре обмислено.

 

 

Букет цветя. Изобщо не е изтъркано да се появиш с букет цветя. Това е много елегантен начин да ѝ покажеш, че я оценяваш. Можеш да избереш цвете в саксия, защото някои момичета не обичат откъснати цветя. Не е нужно да купуваш и най-скъпия или изискан букет в магазина. Три рози с панделка са по-доброто решение.

 

Гравирано бижу. Можеш да избереш пръстени, които да гравираш – един за теб и един за нея. Друг вариант е да ѝ подариш гривна, на която да напишеш пожелание или обеци. Така ще „увековечиш“ любовта си към нея.

 

Бельо. Това е чудесен избор за подарък, защото по този начин ѝ доказваш, че оценяваш и харесваш тялото ѝ. Повечето момичета, дори да имат перфектни тела, си намират недостатъци и се срамуват от фигурата си. Със сигурност ти смяташ, че приятелката ти е страхотна и красива. Докажи ѝ го, като ѝ купиш бельо по твой избор.

 

Готина комбинация от ароматни свещи. Момичетата обичат такива уютни глезотийки, като ароматните свещи. Няма да сгрешиш с един такъв подарък. Можеш да подбереш любимите ѝ аромати и да ги опаковаш с готина паднелка.

 

Диаманти. Коя жена не обича камъните? Вероятно няма такава. Ясно е, че няма как да ѝ купиш истински диаманти, но можеш да я зарадваш с бижута, обсипани с камъни и сребро. Избери нещо в неин стил, което да се съчетава с любимите ѝ дрехи.

 

Всичко, което е ръчно правено. Можеш да изработиш картичка, фигурка от хартия или малко бижу. Всичко, което е направено от теб вече е ценно за нея. Затова можеш да измислиш нещо и да го направиш.

Автор: Nadejda Atanasova