Защо тя не отговаря, когато я търсиш [част втора]

2015-04-30 15:30:00

Прието е, че в началото на една свалка или връзка, момчето трябва да търси момичето повече. Разбира се, че момичетата се чувстват много харесвани и желани по този начин. Ако все пак и тя показва интерес, значи всичко е наред и има голям шанс да се получи нещо между вас. Проблемът идва, когато тя сякаш изчезва. Спира да отговаря на съобщенията ти и нямаш никакви новини от нея. Защо тя не отговаря?

 

Случайно те е изтрила от контакти. Дал си ѝ своя номер или вече си ѝ писал, но не получаваш отговор. Има голяма вероятност тя просто да те е изтрила от контакти. Случва се, особено с модерните смартфони, които често пъти имат проблемен софтуер.

 

 

Тя наистина е много срамежлива. Вероятно ти не я познаваш добре, защото сте се виждали един път или дори не сте ходили на среща. Вижда ти се прекрасно момиче, с което искаш да продължиш контакт, но може би тя е прекалено срамежлива. Иска да ти отговори, но не знае какво да ти напише, а за телефонно обаждане не може и да си помисли. Има такива момичета и това не бива да те притеснява. Ако те харесва, дори след дълго мислене, ще се осмели да си поговори с теб.

 

Тя не те харесва толкова, колкото си мислиш. Симпатичен си ѝ, но в момента друг краде вниманието ѝ или просто не е толкова хлътнала. Ти си останал с впечатлението, че всичко е наред и отношенията ви вървят добре, затова се надяваш нещата да се получат. Тя не е на това мнение и се оказва, че само ти си хлътнал.

 

Тя се чувства несигурна за нещо, което не ти е казала. Тук може да се включат куп неща, може да ближе стари рани, да харесва друг, да страда от невъзможна любов или просто да има други проблеми. Ако усещаш, че има нещо такова, не се отказвай. Продължавай да я търсиш и да ѝ доказваш, че я харесваш наистина.

 

Тя е лесбийка. Вероятно това не е най-популярният сценарий, но може да се случи. Тя не харесва мъже, но не иска да ти признае, че е лесбийка. Всъщност си пада по жени и не ти отговаря, защото не проявява интерес към теб.

 

Случайно ти е дала грешни координати. Дала ти е номера си, за да се чуете или да си пишете. Но така и не ти е прозвъняла, за да си го запишеш. Оказва се, че е объркала цифрите или е дала стар номер, по грешка.

 

Тя наистина е забравила. Това е проста, но вероятна причина. Понякога хората виждат едно съобщение, но са заети в момента и съвсем забравят да отговорят по-късно. Ако е разсеян човек, вероятно често ѝ се случва.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия