Какво искат жените, когато имат сериозна връзка [част втора]

2015-04-25 12:01:00
Какво искат жените, когато имат сериозна връзка [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки мъж се пита „какво искат жените?” и със сигурност се затруднява да отговори на този въпрос. На ясно сме, че в доста случаи и самите жени не знаят какво искат и това наистина е объркващо. Но когато заговорим за сериозна връзка, повечето дами признават, че имат определени критерии, на които държат. Какво искат жените от мъжа до тях?

 

Мъж, който е харесван от нейните семейство и приятели. Когато един мъж излиза с една жена достатъчно дълго, нейните приятели започват да го третират и като свой. Същото се отнася и за семейството й. Полагаш ли необходимите усилия, така че приятелите и семейството й да те харесат? Жените обожават мъже, които не само се разбират с приятелите й, но и искрено се забавляват заедно.

 

Мъж, който знае какво иска и как да го постигне. Чувал си го безброй пъти. Това е едно от най-похабените клишета, но е така защото е истина. Жените полудяват, когато срещнат мъж, който има цел и фокус в живота. Ако искаш да си отговориш на въпроса „какво точно искат жените от мъжете”, просто помисли за собствената си цел. Бъди решителен и амбициозен и дамата на сърцето ти ще сподели мечтите ти, докато преследваш целите си.

 

 

Мъжът – грижовник. В началото на една връзка всяко момче е изключително концентрирано върху приятелката си. Не позволявай на това усещане да отминава само защото етапът с флиртовете е поугаснал. Момичетата обожават мъже, които се грижат за тях и са фокусирани върху нуждите и интересите им. Демонстрирайки загриженост постоянно ще уверяваш приятелката си, че още я обичаш и си все така привлечен към нея.

 

Жените обожават палавници. Спомни си начините по които я караше да се смее когато се запознахте, без значение дали са закачливи вицове или директен контакт, под формата на закачливи пощипвания. Момичетата се наслаждават искрено на сериозно момче, което може да бъде и забавно. Разбирай палавите преживявания като детска игра на гоненица или ученически закачки.

 

Мъж, който счита жена си за равна. Взаимното уважение в една връзка е от фундаментално значение. Наистина ли цениш приятелката си и смяташ, че тя е също толкова способна, колкото си и ти? Вероятно двамата имате различни качества и таланти, но докато истински се уважавате и се отнасяте с разбиране към равнопоставеността си, това ще те научи да й се възхищаваш и да я приемаш на сериозно.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия