Как да разбереш, че новата ти приятелка е лепка [част втора]

2015-04-06 13:06:00
Как да разбереш, че новата ти приятелка е лепка [част втора]
Снимка: Dreamstime

Повечето тийнейджъри се влюбват изключително бързо. Не им трябва много време, за да опознаят човека и често пъти се впускат изведнъж в сериозната връзка. Отначало всичко е перфектно и идеално, докато и двамата не започнат да си показват рогата. Тогава се оказва, че не се познавате добре и всеки има доста отрицателни черти в характера си. Много момчета съжаляват, че са се хванали с дадено момиче, защото тя се е оказала лепка. Как да разбереш, че новото ти гадже е лепка?

 

Тя се опитва да те закриля, но не знае как. Има жени, които просто не знаят как да се грижат за гаджетата си. Може би тя просто иска да те закриля и да те пази, иска да ти обръща внимание и да бъде около теб, но не се усеща, че прекалява. Опитай се да ѝ покажеш, че това не е начинът и че така те задушава.

 

Тя се страхува да не я изоставиш заради друго момиче. Дори да не ѝ даваш никакви поводи, тя може да си го мисли. Понякога жените са склонни да си внушават, защото ги е страх да не бъдат заменени с друга. Обясни ѝ, че ти си само с нея и каквото и да става, няма да я изоставиш. Трябва постоянно да ѝ доказваш любовта си.

 

Тя се чувства зле, когато прекарваш време с приятелите си. За съжаление, има момичета, които не приемат гаджето им да има приятели. Тези момичета смятат, че той трябва да се занимава само с нея, да ѝ обръща внимание и да разреди срещите си с приятелите. Разбира се, не е нужно да зарежеш компанията си. Поговори с приятелката си на тази тема и я кани по-често да идва с вас, когато излизате.

 

Тя си мисли, че връзката ви трябва да се подобри. Повечето връзки не са перфектни. Ако не си щастлив в тази връзка, най-добре е да я прекратиш. Но не всички хора мислят така. Някои момичета са склонни да стават лепки, да досаждат, само и само, за да скрепят разпадащата се връзка. Това няма как да стане и вероятно е време за сериозен разговор.

 

Тя е ревнива. Това, че си останал да поиграеш футбол след училище или си се замотал  с приятели може да е нещо нормално за теб, но на нея ѝ минават всякакви мисли през това време. Вече си представя как си с друга и си изневерил. Дори да няма никакви поводи да си го мисли, вече си те представя в прегръдките на друга. Затова за нея е по-добре да е постоянно с теб, за да може да те „пази” от чуждите жени.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия