Как да разбереш, че новата ти приятелка е лепка [част първа]

2015-04-03 19:30:00
Как да разбереш, че новата ти приятелка е лепка [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето тийнейджъри се влюбват изключително бързо. Не им трябва много време, за да опознаят човека и често пъти се впускат изведнъж в сериозната връзка. Отначало всичко е перфектно и идеално, докато и двамата не започнат да си показват рогата. Тогава се оказва, че не се познавате добре и всеки има доста отрицателни черти в характера си. Много момчета съжаляват, че са се хванали с дадено момиче, защото тя се е оказала лепка. Как да разбереш, че новото ти гадже е лепка?

 

Лично пространство. За нея не съществува такова понятие. Тя не обича да мълчи, не обича да стои сама, пита за всичко и то постоянно. Има нужда да е винаги около теб и иска да прекарвате цялото си време заедно. През времето, в което имате други ангажименти, тя постоянно ти звъни и те търси. До една степен това е нормално в първите един-два месеца от връзката. Но после става доста притеснително и досадно.

 

Тя иска да говори с теб по телефона с часове. Разбира се, ако ти е интересно да стоиш на телефона, това е чудесно. В такъв случай разговорите ви са смислени и интересни, имате какво да си кажете, дори да си бъбрите с часове. Проблемът е, когато разговорите ви станат скучни и безинтересни, а тя продължава да настоява да си говорите.

 

Тя самата няма личен живот и се дразни, че ти имаш. Вероятно ти имаш куп приятели, съученици и познати, с които често излизаш и прекарваш свободното си време. Но много хора не са като теб и нямат никакви приятели. Ако новото ти гадже е такова, това може да бъде проблем. Тя иска цялото ти внимание само за нея и не може да разбере как ти можеш да прекараш цял ден в компанията на приятелите си.

 

Иска само тя да има влияние върху теб. Разбира се, че в тийнейджърските си години, човек лесно се влияе от околните. Това са най-вече родителите и приятелите, които ни напътстват. Ако гаджето ти е лепка, тя ще се дразни, че околните ти влияят. Ще иска да получава цялото ти внимание и да правиш, каквото тя каже.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
perhidrolena pruchic
преди 9 години

Току-що си направих регистрация и много ви се моля да ми обясните как мога да задам някакъв въпрос и да подлежи на публично обсъждане и разглеждане от всички потребители.Съжалявам,че пиша тук,но съм адски неориентиран.Няма да имам нищо против,ако ми изтриете коментара,но моля ви отговорете ми!Благодаря предварително!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия