Криворазбраното забавление за възрастни в порно филмите

2015-04-02 20:00:00
Криворазбраното забавление за възрастни в порно филмите
Снимка: freedigitalphotos.net

Виждали сте предупредителните надписи „не правете това у дома си”, нали? С пълна сила може да отнесем тези фрази и за записваното и продуцираното от порно индустрията. Като част от шоубизнеса за възрастни, порно индустрията залага на филтрираната си аудитория и на това, че продуктите й няма да попаднат в ръцете на малолетни, непълнолетни или лица със слаби нерви и по-строги морални убеждения.

 

И все пак, може ли всичко заснето в порно филмите да се приеме за нормално? Категорично не. В търсене на атракции, нови усещания и понякога откровено циркови номера, продуцентите на филми за възрастни са съгласни да филмират откровено нездравословни и дори опасни сцени. Всеки възрастен с формиран вече характер би възприел порнографския материал не само от анатомична, но и от хумористична, сюжетно издържана или дори циркова позиция.

 

Вагината не е място за укриване на стъклени бутилки. Сексът в порно средите отдавна не се ограничава само до ласките между хора. В много филми, в които е платено на жени да се самозадоволяват пред камера, актрисите използват всякакви предмети, включително стъклени бутилки. Не забравяйте, че вагината и без друго е податлива на инфекции, какво остава когато наготово внесете в нея гъмжащи от микроби обекти?

 

 

Битките са за ринга и тепиха, не и за леглото. Мотивите за строга господарка пробуждат усмивки по лицата на повечето мъже, но само защото е ясна несериозността на женската агресия. По-скоро фетишът към облеклото на дамата води мислите директно в направлението секс. Има не малко случаи на грешна интерпретация на садо-мазо изпълнения от тийнейджъри, които просто търсят подражание на порно актьори. Доказано е, че ценителите на побоищата в любовното ложе са имали проблемно детство и са били жертви на насилие, така че нека оставим симулациите на наказания на порно актьорите.

 

С отговорност към аналния секс. Аналният секс е удоволствие, но и ангажимент. Правото черво е изпълнено с бактерии, които попаднали във вагината могат да предизвикат куп инфекции и усложнения. В "розовите" филми често се редува анален с вагинален секс, но се пропускат подготовките за това. Всяка актриса си прави очистителна клизма, за да се намали риска от инфекция, а онези, които пропускат защото това е задължително условие във филма завършват със зловонни и разноцветни вагинални течения и проблемни инфекции.

 

Впръскване на течности във вагината. Отново припомняме, че вагината е в пъти по-податлива на инфекции от пениса. Всякакви чужди тела (a не органични, като пениса) могат да предизвикат инфекции, ако не са старателно дезинфекцирани и подготвени. В squirt филмите, актрисите симулират оргазъм, като изпръскват и струя течност. В 90% от случаите, това е впръскана във вагината вода, малко преди кадъра. Вагината има киселинен характер и наличието на вода вътре е крайно нежелано и дори опасно.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия