Ако от известно време подозираш гаджето си в изневяра, може да разбереш дали има причина да се притесняваш или не. Разбира се, трябва да действаш така, че гаджето ти да не разбере, че се съмняваш и го следиш. Все пак никой не обича да бъде поставян под съмнение, особено ако няма причина за това. Ако обаче те човърка отвътре дали гаджето ти ти изневерява, има няколко начина да разбереш. Виж кои са те:

 

Провери му компютъра – когато имаш възможност разгледай какви неща има на компютъра. Обърни внимание на папките и снимките. Ако имаш възможност влез и разгледай личната му кореспонденция в скайп, Facebook и т.н. Може дори да инсталираш програма за невидимо записване на използвани клавиши, която ще ти покаже какво пише, а най-вероятно ще разбереш и на кого.

 

 

Провери му мобилния – в днешно време почти всеки има някаква парола за телефона си, така че това, че гаджето ти също има, не означава, че е за да крие нещо от теб. Ако имаш възможност разбери каква е паролата му и разгледай какво има в телефона – снимки, съобщения, входящи и изходящи разговори.

 

Поговори с приятелите му/ѝ – не очаквай да го/я издадат, но може да се изпуснат, без да искат. Затова гледай да прекарваш повече време с тях и насочвай разговора към гаджето си – какво е правил онзи ден, когато не сте били заедно, дали е бил с тях или не и т.н. Някой от приятелите на гаджето ти може да забрави, че трябва да излъже и да разбереш истината.

 

Направи си фалшива Facebook регистрация – за да не изглежда прекалено подозрително, остави си поне две седмици, преди да му пишеш. През това време си добави достатъчно приятели, бъди активен/активна и се опитай профилът ти да изглежда максимално истински. След това поискай приятелство на гаджето си. Започни да го сваляш. За да те хареса, нека в профила ти има снимки на момче/момиче, по което тя/той би си паднал/а. Ако отвърне на флиртовете ти и не ти казва, че отскоро някакво досадно и непознато момче/момиче му/ѝ пише, то определено има за какво да се притесняваш. Явно си пада флиртаджия/флиртадийка и обича да се комуникира с непознати и красиви хора.

 

Изненадай го/я – ако от известно време е зает/а и постоянно има планове, които не ти споделя, може да му/ѝ направиш изненада, за да видиш каква ще бъде реакцията му/ѝ.

 

Обърни внимание на външния му/ѝ вид – мъжете и жените, които изневеряват, обръщат по-голямо внимание на визията си от тези, които имат сериозен партньор до себе си. Ако от известно време гаджето ти се конти, преди да излезе, то има причина да се притесняваш, че си има друг/а.

 

И все пак може да разбереш дали гаджето ти ти изневеря или не, като седнете и поговорите като възрастни хора. Не е нужно да се превъплъщаваш в ролята на детектив, за да достигнеш до истината. А и е доста грозно да следиш някого. В крайна сметка има ли смисъл да имаш връзка с човек, на когото нямаш доверие?

Автор: Ралица Солакова