За връзките и изневярата

2015-03-29 15:01:00
За връзките и изневярата
Снимка: freedigitalphotos.net

Изневярата  е най-честата причина, поради която една двойка се разделя. За съжаление някои партньори намират утеха, като изневерят, отдават се на изкушението или просто имат слаби ангели. Има много причини за изневярата, но сега ще поговорим за един друг аспект. Какво точно е изневярата? Някои ще кажат, че това е секс с друг човек, а други – че дори един поглед, може да е изневяра. Всеки има различно виждане, а в тази статия ще ти разкажем повече.

 

Флирт и текстови съобщения/чат. Да, това също може да е изневяра. Сексът не е единственият начин да изневериш. Предателството може да е и дори един кратък флирт и последвали съобщения. Вероятно няма да се похвалиш на гаджето си, че си излизал/а с приятели и е имало заигравка с друг човек. Нито ще разкажеш, че си пишете често, а напротив, ще се постараеш да скриеш това. Самата идея, че криеш нещо означава, се притесняваш и не искаш партньорът ти да разбере за случващото се.

 

Алкохол и старо гадже. Някои хора казват, че сексът с бивш е като да обуеш стари джинси – удобно и приятно. Винаги може да се случи да срещнем бивше гадже в бар, дискотека или на друго място. Така от дума на дума, от чаша вино на още една чаша вино, се завързва разговор, който прераства във флирт, а понякога и в нещо повече. Внимавай с бившите, особено ако към този момент връзката ти е разклатена, защото можеш да се изкушиш. И си помисли отново дали би признал/а на сегашния си партньор, че си прекарал/а няколко часа в разговор с бившия/та. Дори един разговор може да бъде изневяра, в зависимост от това дали ти трепва нещо отвътре и какво чувстваш.

 

Целувка? Случвало ли ти се е да целунеш друг човек, когато си обвързан/а? Вероятно много хора биха казали, че това не е изневяра, а е просто „грешка“ или „моментен изблик на емоция“. И все пак имай предвид, че можеш сериозно да нараниш гаджето си, ако целунеш друг човек. Някои хора наистина смятат, че целувката е предателство и можеш да съсипеш връзката си. А в случай, че тази целувка ти е донесла приятни емоции, помисли си дали все още обичаш партньора си и искаш да бъдеш с него.

 

Секс. Малко хора не биха потвърдили, че сексът с друг човек е изневяра. Вероятно в една отворена връзка това би било нормално, но ако си обещал/а да си предан/а на партньора си, по-добре не го лъжи. Ако вече не изпитваш чувства, сложи край на отношенията, защото една изневяра може да е по-болезнена от раздялата.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия