Защо попадаш все на неподходящи [само за момичета]

2015-03-21 14:57:00
Защо попадаш все на неподходящи [само за момичета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Някои момичета се оплакват, че постоянно попадат на неподходящи момчета. Отначало всичко изглежда прекрасно и напомня на любов от пръв поглед. Но след първите срещи осъзнаваш, че този човек изобщо не ти подхожда. Оказвате се различни характери, които не се спогаждат и нямат нищо общо. Ако това ти се случи един или два пъти, няма да ти направи впечатление. Но ако всеки път попадаш на неподходящо момче, вероятно има някаква причина.

 

Игнорираш другите момчета. Вероятно си си изградила някакъв образ, който много ти харесва. Представяш си мечтания мъж като определен тип и искаш да го имаш точно такъв. В един момент го срещаш, но той се оказва напълно неподходящ. Проблемът е, че през това време ти игнорираш другите момчета, които не забелязваш, защото без да ги опознаеш ги класифицираш като неподходящи.

 

Мислиш, че готините момчета са досадни. Срещаш мило момче, което дори е романтично. Прави ти подаръци, държи се добре, уважава те и е изключително мил. Вероятно той е мечтата на всяка жена, но ти не го оценяваш. Намираш го за скучен и все пак си мечтаеш за грубия тип, който ще се държи много по-зле, но го намираш за „мъжкар” и „страстен”.

 

Не обмисляш много преди да се хвърлиш в нова авантюра. Ти просто не опознаваш човека, с когото излизаш. Така се втурваш, запленена от външния му вид или просто, защото ти се струва симпатичен. И след известно време осъзнаваш, че нямаш нищо общо с този човек, а той изобщо не те заслужава. По-добре е да опознаваш хората, с които излизаш и да не бързаш да се впускаш във връзки.

 

Не търсиш. Обкръжението ти предлага беден избор от нови контакти и познаваш малко момчета. Фокусираш се върху тях и изведнъж се оказва, че никой не е подходящ. Трябва да си намериш нови социални контакти и хора, с които да излизаш, за да срещнеш „твоя” човек.

 

Ти си емоционално изтощена. В един момент ти сякаш спираш да чувстваш и придобиваш резистентност. Вече е трудно да бъдеш трогната. Така се оказва, че едно момче, което те заслужава, не може да те впечатли, защото ти не заслужаваш.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия