Нещата, които притесняват мъжете и жените по време на секс

2015-03-13 11:16:00
Нещата, които притесняват мъжете и жените по време на секс
Снимка: Dreamstime

По време на секс обикновено жените са тези, които се притесняват. Но и мъжете имат своите комплекси. Нека видим кои са страховете, които изпитват двата пола, когато са в леглото:

 

Видът на дупето – на дамите определено им пука повече как изглежда тяхното дупе, особено когато правят секс в поза, в която са с гръб към партньора, но и мъжете се притеснява за вида на своите задни части.

 

 

Физиономиите – по време на секс човек се отпуска и прави какви ли не физиономии под въздействието на удоволствието, което изпитва. Няма защо да се притесняваш как изглеждаш, важното е да се отпуснеш и да се наслаждаваш на случващото се.

 

Трепереното – когато тялото ни е под напрежение, мускулите може да започнат да треперят или да се схванат. Ако ти се случи, просто сменете позата или мини отдолу, докато си починеш.

 

Космите – двойките, които са от известно време заедно, рядко се притесняват относно окосмяването. Но тези, които не се познават особено се притесняват дали всичко е ОК. Мъжете се чудят дали не са прекалено или недостатъчно окосмени, а жените се притесняват дали са обезкосмили добре краката, подмишниците и гениталиите си.

 

Потенето – когато човек се движи по-интензивно е нормално да се изпоти. Ако те притеснява миризмата, може преди секс да си вземеш душ и да си сложиш сух рол-он подмишниците, за да намалиш потенето.

 

Реакциите на тялото – всеки човек реагира по различен начин, когато прави секс и изпитва оргазъм. Понякога се случват внезапни телесни реакции, което е нормално да те притеснява, но тази мисъл не бива да отнема удоволствието от секса.

 

Оргазмът – по принцип мъжете стигат по-бързо до оргазъм от жените. Поради тази причина представителите на силния пол се притесняват, че ще свършат прекалено бързо, а дамите, че им трябва повечко време. С течение на времето ще се нагодите един към друг и ще успеете да свършвате почти едновременно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия