9 знака, които показват, че сте създадени един за друг [част първа]

2015-02-27 19:03:00
9 знака, които показват, че сте създадени един за друг [част първа]
Снимка: Dreamstime

Любовта е най-прекрасното чувство на света, което осмисля живота ни. Когато сме влюбени имаме желание и мотивация за живот, искаме да се развиваме и сме щастливи, само защото виждаме изгрева сутрин. Любовта може да ни даде криле и да осмисли живота ни. И изведнъж идва моментът, в който се замисляме дали това е правилният човек за нас. Как да разбереш, че наистина сте родени един за друг?

 

Дежа вю. Имаш ли усещането, че сякаш се познавате от друго място, сякаш сте се срещали и преди? Но всъщност няма как това да е истина, защото реално животът не ви е срещал? Случвало ли ти се е да имаш дежа вю? Имал ли си някога усещането, че познаваш човека от преди, въпреки че не сте се срещали? Това се случва често при двойки, които са създадени един за друг. Спомни си първите разговори, първите срещи и опознаването. Ако сте имали куп общи неща и сте говорили съвсем свободно, вероятно ще изградите силна и здрава връзка.

 

„Начинът, по който се гледате.“ Чувал си го във филмите, а сигурно и хората около вас са ви го казвали не веднъж. Има един особен начин, по който се гледате с партньора, един поглед, който издава много. Никога до сега не си гледал по този начин и усещаш, че това е твоята половинка.

 

Вашата история. Всяка двойка има своя собствена история около запознанството си и това е едно от най-романтичните неща в живота на човека. Забележи как партньорът ти реагира, когато някой попита как сте се запознали. Няма нищо по-сладко от това как разказва за първата ви среща и за влюбването. В такъв момент можеш да усетиш дали наистина сте направени един за друг.

 

Довършвате изреченията един на друг. Това е клише, което сме свикнали да гледаме по филмите. Ако си виждал такива двойки на живо, вероятно са ти се стрували досадни и превзети. Но изведнъж ти се случва и на теб, а ти си очарован. Довършването на изреченията на другия доказва, че мислите на една честота. До голяма степен това е знак, че наистина сте един за друг.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dreamwalker
преди 9 години

Ползвате една и съща тоалетна хартия.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия