С какво мъжете привличат жените?

2015-02-24 11:59:00
С какво мъжете привличат жените?
Снимка: Dreamstime

Има момчета, които просто не могат да се отърват от вниманието на момичетата. Те сякаш нищо не правят, но девойките им се „лепят” постоянно. Има няколко неща, които привличат представителките на нежния пол. Виж кои са те:

 

Височината – момичетата се привличат от високи господа. Една от причините е, че те изкарват по-добри пари в сравнение с по-ниските момчета. Пък и се виждат по-отдалеч :D

 

Усмивката – и момчетата, и момичетата си падат по-усмихнати хора. Много момчета компенсират външния си вид с красивата си усмивка. Затова се усмихвай по-често, без значение дали имаш причина или дали си в настроение.

 

 

Музиката – момичетата си падат по момчета, които могат да свирят или пеят. Така че, ако имаш такава дарба, развивай я.

 

Приятния мирис - забрави за евтините аромати и заложи на скъпите парфюми, които се усещат отдалеч.

 

Езикът на тялото – често тялото говори повече, отколкото самите думи. От голямо значение е как седиш, какво правиш с ръцете си и какво е излъчването ти.

 

Вълнуващите неща – мъжете, които са направили нещо интересно и са повишили адреналина си, се по-склонни да заговарят непознати жени, отколкото тези, които водят спокоен начин на живот.

 

Мнението – хората обичат да бъдат харесвани. Затова често си падат по някой, който не ги е харесал на първа среща и правят всичко възможно, за да променят мнението му.

 

Приликата – уж казват, че противоположностите се привличат, но всъщност хората предпочитат да прекарват свободното си време с някой, който прилича на тях.

 

Любовта към животните – момичетата обожават момчета, които обичат животните. Затова, ако имаш куче, разхождай го редовно в парка, където може да срещнеш най-различни момичета, а защо не и любовта на живота си.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия