Храните, които правят секса по-възбуждащ

2015-02-19 13:46:00
Храните, които правят секса по-възбуждащ
Снимка: thinkstockphotos.com

Статията е подходяща за лица над 18-годишна възраст!

 

Сексът не е най-важната част от една връзка, но определено се нарежда сред първенците. Сексуалният ви живот трябва да е на ниво, за да може връзката ви да е здрава и да се развива. Ако от известно време правите едни и същи неща в леглото, време е да разнообразите. Може да го направите, като опитате нови пози, нови места, където да правите секс или използвате някои храни по време на секс. Виж кои са най-подходящите изкушения, с които да възбудиш половинката си допълнително:

 

Захар – вземи мъничко захар в шепата си, оближи партньора си на няколко места и посипи леко отгоре. Захарта ще полепне мигновено. Внимавай, когато си играете със захарта, защото ако попадне близо до срамните устни, тя може да промени PH-то на кожата и да причини гъбична инфекция или възпаление.

 

Бонбони – още едно сладко изкушение, което може да намери място в леглото. Оближи бонбона от едната страна, залепи го за кожата си, като може да си избереш някоя ерогенна зона, и помоли партньорът ти да ѝ обърне внимание.

 

Шоколад – вземи един течен шоколад и започни да се забавляваш. Намажи кожата на партньора си с разтопен шоколад и го оближи хубаво.

 

 

Мед - още едно сладко изкушение, което може да разнообрази сексуалния ти живот. Внимавай обаче, защото не е лесно човек да оближи хубаво меда от кожата на партньора си, а ако не го направиш, рискуваш да съсипеш чаршафите.

 

Сметана – намажи сметана върху тялото си, завържи очите на парнтньора си и го накарай да намери къде е сметана и да те оближи хубаво.

 

Ягоди – след като споменахме сметаната, няма как да пропуснем и ягодите. Може да ги сложиш върху сметаната, може да ги отхапваш и да минаваш със сока върху тялото на партньора си, след което да облизваш течността, останала върху тялото му, а може да се храните един друг с ягодите. Варианти има много!

 

Шампанско – помоли партньора си да те полее леко с изстудено газирано шампанско. Това определено ще те подлуди! Също така може да налее малко шампанско в устните ти или да те целуне, непосредствено след като е отпил от бутилката.

 

Суши – ако обичаш суши, може да опиташ и с тази храна. Само внимавай, когато си избираш сушито, защото рискуваш панировката и уасабито да прецакат нещата.

 

 

Кубчета лед – навън може да е студено, но това не означава, че кубчетата лед ще влошат положението. Помоли половинката си да държи кубче лед в устата си, докато ти прави орална любов. Студенината в устата ще контрастира с топлата ти кожа и ще те възбуди допълнително. Другото, което може да правите с кубчетата лед, е да вземеш едно в устата си и да минеш с него по цялото тяло на партньора си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия