Защо жените изневеряват [част първа]

2015-02-21 13:07:00
Защо жените изневеряват [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Изневярата е едно от най-неприятните неща, които могат да ти се случат, когато си във връзка. Това е предателство, което не всеки може да приеме и се стига до раздяла. Истината е, че и двата пола изневеряват еднакво. Разликата е в подбудите за изневярата. Сега ще ти разкажем повече за причините за женската изневяра.

 

Жените бързо се сближават. В сравнение с мъжете, жените много бързо се сближават с напълно непознати хора. Докато силният пол има нужда от повече време, за да се довери, при жените не е така. Те се доверяват на интуицията си, а и не му мислят много. Те изграждат по-силни емоционални връзки наистина бързо. Затова те често пъти бъркат тръпката с любов. Това е една от причините за женската изневяра.

 

Жените обичат всеки мъж, който може да им даде емоционална подкрепа. Ако в последно време връзката не върви, има проблеми между партньорите, жените търсят подкрепа и разбирателство. Ако намерят мъж, който поне привидно им ги дава, това е сигурна причина, за да си легнат с него.

 

Женска природа. Жените понякога сякаш изобщо не мислят. Те се отдават на хормоните си и на първичното желание. Всичко е продиктувано от природата. Влечението им идва от това да изберат най-едрия и красив мъжкар, с който да се размножат. Ако видят готин сладур в бара, може и да не му устоят, дори да са във връзка.

 

Жените се влюбват бързо. На мъжете им е необходимо повече време, за да се влюбят, защото искат да опознаят жената. При дамите нещата се случват по-лесно, те се влюбват дори от първата среща. В такъв случай съвсем забравят за старите връзки и се отдават на новата любов.

 

Жените просто обичат драмата и клюкарстването. Повечето мъже избягват всякакъв досег с драми и клюки, просто защото обичат ясните отношения. При жените е много по-различно. Те си падат по клюкарстването, сълзите, драмите и силните емоции. Затова на тях просто им харесва да си създават сами проблеми като изневери, паралелни връзки и искат да разказват на приятелките си за всичко, което им се случва.

 

В повечето случаи, жените са объркани, когато става дума за чувства. Мъжете са много по-категорични и знаят какво искат през повечето време. При жените е точно обратното. Те са вятърничеви, объркани и не знаят какво искат. Затова те трудно избират, ако трябва да решат с кого искат да са. Така те не знаят какво чувстват и това е една от причините за изневярата.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия