Най-често срещаните фетиши при мъжете и жените

2015-02-11 16:29:00
Най-често срещаните фетиши при мъжете и жените
Снимка: Dreamstime

Всеки човек харесва различни неща по време на секс. Някои обичат грубия секс, други предпочитат по-нежните ласки, а трети харесват да се забавляват със секс играчки. Всеки си има своя фетиш, своето „слабо място“. Нека видим кои са най-често срещаните фетиши сред мъжете и жените.

 

Предимно мъжете си падат по пиърсинга на различни места, особено в областта на гениталиите. Разбира се, обеците на езика и устните също не са за пренебрегване, особено по време на френска любов. Някои по-палави дами си слагат на гърдите и на клитора, което допълнително възбужда мъжете.

 

 

Представителите на силния пол си падат и по добре поддържаната коса. Жените също обичат да бъдат галени по време на секс, а някои обичат и когато партньорът им ги хване за косата и ги държи за нея.

 

Обувките също могат да възбудят допълнително мъжа. Доста от представителите на силния пол си мечтаят да правят секс с жена, която е напълно гола, но е останала с обувките си. Те задължително трябва да са с висок тънък ток, по възможност черни или червени.

 

Кожата също е често срещат фетиш при мъжете и жените. И не, не става въпрос за човешката кожа, а за кожените неща като ботуши, панталони, корсети, камшици ...

 

Повечето мъже обръщат внимание основно на дупето и гърдите, но има такива, за които краката са много по-важни и имат по-силен възбуждащ ефект.

 

Няма значение какъв е твоят фетиш и какво ти харесва по време на секс, важното е да се чувстваш добре и партньорът ти да няма нищо против. Сексът трябва да доставя удоволствие и на двама ви.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия