Как да си изкарате незабравимо на Св. Валентин с малък бюджет

2015-02-09 12:51:00
Как да си изкарате незабравимо на Св. Валентин с малък бюджет
Снимка: thinkstockphotos.com

Остават броени дни до Св. Валентин. Ако си нямаш гадже, най-вероятно не ти пука и ще отбележиш другия празник – Трифон Зарезан, ако обаче си щастливо обвързан и искаш да зарадваш половинката си, със сигурност се чудиш какво да направиш. Имаме няколко идеи, които са подходящи за тийнейджъри, защото не изискват голям бюджет:

 

Отидете някъде на закуска – в повечето заведения има куверти за Деня на влюбените, защото както знаеш „ден – година храни”. Те обаче са за вечерно време, така че може да ги избегнете, като отидете някъде за закуска. Навън има много места, където може да хапнете нещо вкусно – баничка със сирене, мекици, гофрети, палачинки и т.н.

 

 

Отидете на обяд – ако не сте от хората, които обичате да ставате сутрин рано или закусвате, но по мъничко, може да се видите някъде на обяд. Не е нужно да ходите на вечеря, за да отбележите празника подобаващо. Заведи гаджето си в любимия му ресторант, където ще си сигурен, че ще си прекарате добре и ще ви е вкусно.

 

Сгответе си нещо за вечеря – ако единият от вас може да готви, нека направи вечеря за празника. Ако и двамата не умеете, вижте някоя лесна рецепта в интернет и се опитайте. Нали знаеш, че повечето пъти начинаещият има късмет, така че най-вероятно ще се получи нещо вкусно. Ако не може да помолите родителите си да ви помогнат с приготвянето на яденето и после да го консумирате насаме. Ако не ви се готви – поръчайте си нещо по телефона.

 

Излезте навън – не е нужно да харчите много пари на Св. Валентин, може да излезете навън и да си прекарате незабравимо и с малък бюджет. Вместо да си взимате куверти или да прекалявате с хапването, отидете някъде на вечеря и си поръчайте по една салата и чаша вино. Все пак в такъв по-важното е, че сте двамата заедно, а не яденето, нали? А и ако времето е хубаво, вместо на заведения, може да се разходите из природата или в някой парк.

 

Направи картичката сам – в доста книжарници цените на картичките за влюбени за завишени, така че, за да не даваш излишни пари, направи я сам. Така хем гаджето ти ще оцени жеста и ще се зарадва повече, хем ще ти излезе по-евтино. Не е нужно да можеш да рисуваш, за да ти се получи добре. Ако не можеш, просто изпринтирай някаква готина картинка от интернет или ваша снимка. Каквото и да се получи в крайна сметка, гаджето ти ще я хареса и ще се трогне, че си отделил от времето си, за да я направиш у дома, а не си я купил от близката книжарница.

 

Отидете на кино – има доста интересни филми, които ще дават тази седмица – „Пътят на Юпитер”, „Жената в черно 2: Ангел на смъртта”, „Ани”, „Жокерът” и „50 нюанса сиво”, разбира се. Резервирайте си билет предварително, ако имате тази възможност, за да сте сигурни, че сте има места. Сигурно доста двойки ще отидат на кино, за да се насладят на някой романтичен филм или пък ужаси.

 

В крайна сметка Св. Валентин е веднъж годино, а любовта трябва да се доказва и показва ежедневно. Затова не забравяй да правиш романтични подаръци и изненади на гаджето си често, уважавай го и му имай доверие, за да може връзката ви да бъде здрава и да се развива.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия