Разликите между недораслите момчета и зрелите мъже

2015-02-04 11:16:00
Разликите между недораслите момчета и зрелите мъже
Снимка: thinkstockphotos.com

Когато си тийнейджър е нормално да имаш връзка с твои връстници. Разбира се, любовта не пита и понякога се случва да се влюбиш и в по-голям от теб човек. При момичетата това е доста често срещано. Младите девойки обикновено имат връзки с момчета, идва обаче един момент, когато те могат да избират с кого да излязат – с момче или с мъж. За да разбереш какъв е, трябва да обърнеш внимание на неговото държание и това, което прави.

 

Момчетата играят игрички, докато на мъжете им е омръзнало от такива неща – докато момчетата търсят авантюри и мислят първо за себе си, а после за теб, мъжът се е научил да мисли за двамата, като за него основен приоритет е семейството.

 

 

Момчетата се страхуват от сериозна връзка, а мъжете търсят точно това – младите момчета често се притесняват, когато връзката им стане прекалено дълга и сериозна и се случва да я прекъснат, не защото не са щастливи, а защото се страхуват. Мъжът има нужда от сериозен партньор до себе си и търси именно сигурността във връзката.

 

Момчетата просто се забавляват с гаджето си, докато мъжете знаят как да направи половинката си щастлива – момчетата обикновено изразяват любовта си с думи (ако изобщо обичат), докато мъжът го прави основно чрез действия.

 

Момчетата търсят авантюри, а мъжете предпочитат сигурността – докато на момчетата все още им се играят игрички и им се флиртува с всяко красиво момиче, мъжете предпочитат да имат сериозна връзка и се радват на всеки ден, прекаран в компанията на любимата.

 

Момчетата се оставят по течението, а мъжете правят планове за бъдещето и си търсят сигурна работа – момчетата са свикнали да бъдат отглеждани от родителите и и обикновено си търсят само лятна или почасова работа. Мъжете обаче са се откъснали от семейството и знаят, че трябва да имат стабилни доходи, за да могат да се изхранват и да има къде да живеят.

 

Момчетата прекарват много време с приятелите си, докато мъжете предпочитат да си планират времето пълноценно – докато момчетата излизат по купони всеки уикенд, а често и през седмицата, мъжете разпределят времето си, така че да имат време за работа, за образование, за семейството, за себе си, за партньорката си и за спорт.

 

Момчетата се интересуват от красиви момичета, а мъжете – и от интелигенти - докато за момчетата няма значение дали едно момиче е умно или не, стига да е красиво, за мъжете има. Те искат да могат да комуникират с половинката си, а не просто да правят секс с нея и да я показват като аксесоар на приятелите си.

 

Момчетата често не държат на думата си, докато мъжете дават обещания, само ако могат да ги изпълнят – голяма част от момчетата дават съзнателно празни обещания. Мъжете обаче не си позволяват да го правят, защото знаят колко трудно се печели доверие и колко лесно се губи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 9 години

Това, като че ли е написано от хейтър.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия