5 неща, които се случват във всяка връзка, но ти не бива да правиш драма от това

2015-01-27 15:15:00
5 неща, които се случват във всяка връзка, но ти не бива да правиш драма от това
Снимка: Dreamstime

Всяка двойка се кара, някои го правят по-често, други по-рядко, но няма как двама души да са заедно и да не се стига до разправии. Жените обаче са тези, които са по-склонни да драматизират и да губят самообладание. Често, разбира се, го правят за неща, за които не си заслужава да си хабят нервите. Най-често дамите драматизират излишно за следните неща:

 

Не получават изненади като в романтичните филми – първо, повечето представители на силния пол не са романтици и второ, изненадите във филмите обикновено се случват само там, но не и в реалния живот. Не се сърди на гаджето си, ако изненадите му се провалят или са прекалено изтъркани. Важното е, че има желание да те зарадва и полага усилия да го направи.

 

 

Нямат еднакви филмови вкусове – това е нещо напълно нормално, все пак жените предпочитат романтичните филми, а мъжете екшъните. Разбира се, има и изключения, но такава е тенденцията. Но това, че си падате по различни жанрове, не е е повод за драма. Просто трябва и двамата да сте готови на компромиси, за да може да гледате филми заедно. От време на време може да ходите и с други хора, които имат като вашия вкус, за да не тормозите прекалено много половинката си.

 

Той не парадира във Facebook колко много ви обича – всеки човек има различно виждане относно социалните мрежи. Докато някои смятат, че това е подходящо място, където да постват всичко, свързано с техния живот, други са на мнение, че личния живот си е личен и не е нужно хората да разбират всичко от Facebook. Глупаво е да завиждаш на приятелките си, които имат общи снимки с гаджето, пише, че са обвързани и често имат закачливи любовни снимки на стената, постнати от половинката. Често тези връзки не са толкова розови, колкото изглеждат. Радвай се на истинския живот и на човека до себе си. Не е важно да парадира във Facebook колко много държи на теб, а да го усещаш, когато сте заедно и дори, когато не сте.

 

Понякога има разминаване в плановете ви – нормално е от време на време всеки да си е направил планове без участието на другия. Ти си мислиш, че вечерта ще се видите и ще отидете на кино (но не си му казала за плановете си няколко дни по-рано, когато са ти хрумнали, а чакаш последния момент), а той се е уговорил да се види с приятелите си в изцяло мъжка компания. Ти разбираш няколко часа преди срещата и оставаш крайно разочарована. Дори си склонна да се разсърдиш, без реално той да е виновен за това. Вместо да се стига до излишни драми, звънни на някоя приятелка и излез с нея. Така ще прекарате известно време, без да се виждате и ще имате за какво да си говорите, когато сте заедно. Също така ще си залипсвате и ще се радвате повече, когато се видите.

 

Лягат си ядосани – напълно нормално е от време на време да се карате и да сте си сърдити няколко часа/дни. Жените имат склонността да се нацупят и да си легнат. Вместо да се ядосваш, че той не е дошъл при теб да се сдобрите, а е решил да изчака до сутринта, когато вече ще си по-спокойна и ще е по-лесно да се говори с теб, замисли се колко сладко ще е сдобряването на следващата сутрин.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия