Класация на най-романтичните филми [+ видео]

2015-01-22 11:56:00
Класация на най-романтичните филми [+ видео]
Снимка: thinkstockphotos.com

Кино индустрията обича да залага на романтични филми, защото знае, че те се харесват на всички - без значение възрастта, пола и семейното положение. Любовните истории са изпълнени със страст, чувства, сълзи и неочаквани обрати. Повечето от тях имат „happy end“, за да може зрителят да бъде доволен от развръзката и да продължи да вярва, че истинската любов съществува. Ако си на любовна вълна заради наближаващия празник Св. Валентин или просто ти се гледа нещо романтично, виж нашия списък с предложения:

 

Наистина любов – във филма се разказва за писател, който се е скрил в Южна Франция, за да лекува разбитото си сърце, за жена, която подозира, че съпругът ѝ се отдалечава от нея и за младоженка, която не разбира правилно отчуждеността на най-добрия приятел на съпруга си и още доста персонажи. Филмът определено си заслужава и е изключително романтичен. Любимата сцена на повечето хора е когато един мъж се обяснява в любов на една жена чрез табелки ...

 

 

„Той не си пада по теб“ - този филм е много подходящ за хора, които постоянно си намират извинения за действията на представителите на противоположния пол. Той не ти се обажда и ти си втълпяваш, че е бил зает и затова не го е направил. Тя не предприема първата крачка и ти си мислиш, че е прекалено уплашена и не знае как да действа. И в двете ситуации истината е, че няма привлича и той/тя няма интерес към теб.

 

 

„Просто секс“ - има младежи, които не искат връзка, но искат да имат постоянен сексуален партньор, с когото да споделят леглото и нищо повече. Това обаче рядко се получава и при по-голяма част от двойките сексуалната връзка прераства в нещо по-сериозно и силно.

 

 

„Послепис: Обичам те“ - това е един наистина романтичен и тъжен филм. В него се показва как една влюбена жена преживява смъртта на съпруга си. Той се е подготвил за своята смърти е оставил на любимата си доста бележки, в които иска от нея най-различни неща. Но не, той не постъпва егоистично и не говори само за себе си, напротив, той иска от нея тя да продължи живота си и да граби с пълни шепи от него, защото когато обичаш някого, ти искаш той да бъде щастлив, независимо дали ще бъде с теб или не.

 

 

„Как да разкараш гаджето за 10 дни“ - заглавието е малко подвеждащо, защото филмът няма да ти даде отговор на въпроса, а по-скоро ще ти покаже как да си върнеш гаджето, което си размотавал 10 дни и в което неусетно си се влюбил.

 

 

„Ако само“ - колко пъти ти се е случвало да се замислиш какво би станало, ако върнеш времето назад и избегнеш грешките, които си допуснал във връзката си? Дали нещата към днешна дата щяха да са по-хубави и розови? Този филм дава отговор на въпросите ти, но не очаквай щастлива развръзка ...

 

 

„Мулен руж“ - разказва се за невъзможната любов между куртизанка и беден поет. Наистина си заслужава да го изгледате!

 

 

„Преди изгрева“ - американецът Джеси и французойката Селин се запознават случайно в един влак някъде в Европа. Още в началото искрата помежду им пламва и те решават да слязат заедно във Виена и да прекарат нощта там. На сутринта всеки хваща своя влак и отива там, накъдето е тръгнал. Това е първата част от трилогията „Преди изгрева“, „Преди залеза“ и „Преди полунощ“.

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия