Как да прикриеш смучка?

2015-01-16 13:15:00
Как да прикриеш смучка?
Снимка: thinkstockphotos.com

На повечето тийнейджъри им се е случвало поне веднъж в живота да са имали смучка. Понякога страстта е прекалено голяма и от нежни целувки нещата преминават в леко груби захапвания и засмуквания на кожата. Смучката е вследствие на готино изживяване с любимия човек, но това не означава, че на другия ден трябва всички да я видят и да са наясно с нощните ви приключения.

 

Има как да прикриеш белезите на страстта. Ако си момиче и косата ти е дълга, не я връзвай, за да не привличаш погледите на хората към врата си. Също така забрави за дълбоко изрязаните деколтета. Зимата може да носиш поло, което да прикрива врата ти, а лятото може да си увиеш тънък шал.

 

 

При момчетата тези методи не работят, освен зимата, когато и те могат да прикрият смучката с поло.

 

Другият вариант е с лед или изстудена лъжица, с която да триете мястото на смучката. Ако си достатъчно упорит, тя ще избледнее след няколко минути, а ако е мъничка има възможност и да се скрие напълно.

 

Може да опиташ и с разрязан кромид лук, масло от жълт кантарион, суров картоф, сребро или злато. Пък търкаш и се надяваш смучката да избледнее.

 

Опитай се да прикриеш смучката със солидно количество фон дьо тен или пудра.

 

Имай предвид, че ако кожата ти е чувствителна, е много лесно да получи смучка, дори засмукването да не е силно. Ако не си привърженик на тези неща, помоли гаджето си да внимава или поне да не смуче врата ти, а друго място, което не се набива на очи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
N1K17Y123
преди 9 години

За какво им е да ги прикриват, като си ги правят именно за да забележат всички. Гледам някаква от класа ми дошла с егати деколтето и на цицката и смучка има :Д


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия