Секс под носа на родителите - мисията невъзможна или?

2015-01-08 15:31:00
Секс под носа на родителите - мисията невъзможна или?
Снимка: Dreamstime

От известно време си имаш гадже и вече смяташ, че е дошло време да правите секс. Намирането на терен се оказва трудна задача, с която обаче имаш намерение да се справиш. Навън е студено, така че сексът на открито не е опция. Ами у дома?

 

Със сигурност родителите предпочитат да правиш секс вкъщи, отколкото по пейки, асансьори и т.н. Това обаче не означава, че трябва да сте шумни и те да знаят какво точно се случва в стаята ти. Бъдете максимално тихи, а ако не можете – изчакайте ги да излязат и тогава се отдайте на страстта. Може да купиш на родителите си билети за театър и така да си осигуриш терен в рамките на няколко часа.

 

 

Ако леглото ти скърца, ще трябва да се преместите на друго място. Може да опитате на пода, като предварително си постелете нещо меко, за да нямате синини на следващия ден. Така няма да се притеснявате, че леглото скърца и се чувате из целия апартамент.

 

Хубаво е да пуснеш радио или телевизор, за да има някакъв шум и да не се чувате само вие. Може да пуснеш любимата си станция или пък някакъв филм, за да има оправдание, че не си говорите известно време. Може родителят ти да мине покрай стаята и да чуе тишина, а това е доста подозрително, не мислиш ли? Не усилвай звука прекалено много, защото родителите ти ще се усетят.

 

Бъдете максимално бързи. Все пак не сте сами и за да успеете да се насладите на случилото се, трябва да го направите по-съкратения вариант. Нека дългата любовна игра и ласките след секс останат за друг път, когато няма кой да ви безпокои.

 

Ако гаджето ти ще остане да нощува у вас, може да отложите секса за сутринта. Родителите ти със сигурност ще бъдат нащрек вечерта, но към 3-4-5 сутринта ще спят дълбоко и ако не сте прекалено шумни, няма да ви чуят. А и сутрешният секс носи много готини емоции.

 

Колкото и да се стараеш, възможно е да ви хванат, че правите секс. Не се притеснявай, все пак не правиш нещо нередно! Доста смешно ще изглежда отстрани, ако се сдухаш, оправиш си дрехите и избягаш. Така още повече привличаш вниманието към това, което правите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия