Какво мислят момичетата за секса за една нощ?

2015-01-08 15:03:00
Какво мислят момичетата за секса за една нощ?
Снимка: Dreamstime

Сексът за 1 нощ сякаш е тема табу. Повечето представителки на нежния пол избягват да говорят за него, а мъжете споделят, но основно в мъжка компания, за да могат да се похвалят за завоеванията си. И въпреки това в днешно време все повече мъже и жени правят секс за 1 нощ.

 

Не си мисли, че само на представителите на силния пол им допада това. Дамите също изпитват удоволствие от секса с непознат. Голяма част от тях обаче избягват да го практикуват редовно, защото се притесняват от болести, предавани по полов път.

 

 

Статистиката показва, че повечето жени се чувстват добре на другата сутрин и едва 19% съжаляват за това, което са направили.

 

Има дами, които си лягат с напълно непознати мъже, но повечето го правят с някой, когото познават от общ приятел или с човек от училище/работата.

 

Сексът за една нощ носи удоволствие на жените, но, за съжаление, голяма част от тях не могат да се отпуснат напълно и да получат оргазъм. Разбира се, има и дами, които си прекарват по-добре, когато правят секс с непознат, защото не се притесняват как ще се представят и не им пука за човека, с когото са в леглото.

 

Има и жени, които никога не са правили секс за една нощ и нямат намерение да го правят. На тях им се повдига от мисълта, че ще си легнат с мъж, към когото нямат чувства, а просто интерес и/или привличане. В днешно време такива жени са малко, но все още не са изчезнал вид.

 

На някои жени им е нужно повече време, преди да си легнат с някого. Те трябва да го опознаят, да го допуснат до себе си на емоционално ниво и чак тогава на физическо.

 

Няма правило кога да си легнеш с новото гадже и дали да правиш секс за една нощ. Трябва да правиш това, което ти доставя удоволствие и което те кара да се чувстваш комфортно. Ако ти се прави секс за една нощ – прави, ако имаш нужда от няколко месеца, преди да си легнеш с гаджето – изчакай. Не се поддавай на манипулации и спазвай принципите си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия