Новогодишни съвети към тийнейджърите без гаджета

2015-01-05 18:02:00
Новогодишни съвети към тийнейджърите без гаджета
Снимка: freedigitalphotos.net

С идването на Новата година всеки си поставя нови цели, стремежи, дава обещания, надява се на нов късмет и повече щастие в живота. Това е идеалното време за започване на нещо ново и за отърсване от старите навици. Много тийнейджъри си мечтаят да намерят най-после и своето гадже. Тази статия е именно за вас, сега ще ви дадем няколко съвета.

 

Ограничете негативизма. С негативно отношение няма да постигнете нищо. Всъщност, дори да не вярвате в позитивната енергия, помислете си кой харесва негативни хора. Всеки иска да срещне позитивен усмихнат човек. Доказано е, че усмихнатите хора са по-привлекателни. Затова оставете негативното отношение в миналото и отворете съзнанието си за нова любов и много щастие.

 

 

Преоткрийте себе си. От какво имате нужда? Какво ви куца? Какво не е наред с вас? Какво ви дразни и искате да промените? Със сигурност има поне няколко неща, които трябва да промените, но все не намирате сили или желание. Време е да го направите. Започнете да спортувате, променете средата, в която общувате или просто пътувайте повече. Работете върху характера си. Ревнив/а ли сте? Време е да овладеете демоните, които ви преследват, когато гаджето ви излиза с други хора.

 

Осъзнайте какво искате. За да намерите, трябва да знаете какво търсите. Истината е, че няма как да срещнете мечтания човек, ако не знаете за какво мечтаете. Изяснете си. Бъдете честни пред себе си и помислете какво ви трябва, какви качества търсите, представете си дори външността на бъдещото ви гадже. И след това отивайте на лов. Когато имате ясни параметри, ще ви бъде много по-лесно.

 

Очаквания. Повечето хора се разочароват заради очакванията си. не очаквайте твърде много и не си правете илюзии. Така ще си спестите много болка и страдание. Най-добре е да не очаквате нищо, дори да сте харесали някого и да не можете да си го избиете от ума. Просто се виждайте, работете в насока сближаване, но недейте да си представяте сватбата и общия ви дом. Това е голяма грешка, защото ако не се получи, ще се отчаете.

 

Ходете на подходящи места. Не очаквайте, че ще намерите сериозно гадже на плажа или в дискотеката. Там можете да се забиете с някого, да намерите човек за неангажиращ секс, но не и сериозно гадже. Намерете подходящи места, на които да излизате и да се запознавате свободно с нови хора.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия