С какви момичета не бива да излизаме на среща [част втора]

2014-12-29 20:01:00
С какви момичета не бива да излизаме на среща [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Запознанствата с нови хора винаги са интересни и готини, особено ако срещнете новата си любов. Мъжете са склонни да вярват, че любовта може да те намери навсякъде и могат да поканят момиче на среща без да се замислят много. Но след първата среща понякога разбираме много неща за човека отсреща. Сега ще ви разкажем с какви жени никога не бива да излизате на среща.

 

Феминистката. Как смеете да ѝ отваряте вратата или да придърпвате стола ѝ? Тя няма нужда от това, защото е силна, независима и непокорна. Тези жени са наистина крайни, когато става дума за отношенията между половете. Тя може да ви се обиди изключително лесно и да ви класифицира в графа “не става”, само защото ви смята за ограничени сексисти. С такава жена много трябва да се внимава, тя може да се обиди от всичко, както и лесно ще ви изкара извън релси. В един момент отношенията ви стават невъзможни, просто защото на нея ѝ липсва женственост и нежност.

 

Хамелеонът. Тя се опитва да се хареса на всички. Отначало ще ви хареса, защото е дружелюбна, усмихната и приятна личност. Но когато я опознаете, вече ще видите, че е безлична. Тя няма собствено мнение, постоянно се опитва да се хареса на всеки. Тя е огледало на всичко, което сте вие. В един момент това момиче е напълно неспособно да вземе решение или да се погрижи само за себе си.

 

Мечтателката. Мечтите са нещо чудесно и всеки трябва да мечтае. Но не е добра идея да излизате с човек, който живее в нереален свят. Тя вижда това, което иска да види, чува това, което иска да чуе и вярва само в неща, които на нея ѝ харесват. Тя избягва конфликтите, в нейния свят всичко е изтънчено и позитивно. Тази жена няма реална представа за света, в който живее.


Обсебващата. Тя вярва, че ви притежава. Иска винаги да знае какво се случва с вас, къде сте, какво правите, защо, кога и е крайно нетолерантна. Иска да знае всичко веднага и на всяка цена. Тя държи винаги да си вдигате телефона, да отговаряте на съобщенията ѝ и да я търсите постоянно. Отначало такава връзка изглежда много приятна и чувствате, че партньора е заинтересован от вас, но в един момент това обсебване дотяга.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия