Какво да НЕ подаряваш на гаджето за Коледа? [за момчета]

2014-12-22 14:59:00
Какво да НЕ подаряваш на гаджето за Коледа? [за момчета]
Снимка: thinkstockphotos.com

Остават два дни до Бъдни вечер. Този уикенд сигурно си бил навън и си търсил подходящи подаръци за семейството, приятелите и гаджето. Докато роднините и приятелите на са толкова придирчиви към подаръка, който ще получат за Коледа, гаджето може да се разсърди, ако получи нещо неподходящо. Затова трябва да внимаваш с какво точно ще зарадваш половинката си на празника. Ако все още не си купил и опаковал коледния подарък на гаджето си, виж кои са нещата, които е по-добре да НЕ ѝ взимаш:

 

Домашен любимец – това определено е супер сладурски и изненадващ подарък, но това не го прави подходящ, особено ако родителите на гаджето ти са против животните и не искат да се грижат за тях. Затова, ако искаш да ѝ подариш животинче, първо бъди сигурен, че тя го иска и после говори с родителите ѝ дали имат против. Не е редно да предричаш нещастна съдба на животното, само защото си постъпил емоционално и не си помислил за неговото бъдеще.

 

 

Дреха – жените може да обожават да прекарват часове наред по магазините, но това не означава, че е лесно да подариш дреха на половинката си. Трябва да знаеш много добре нейния вкус и размерите ѝ, за да бъде подаръкът ти подходящ. Не, че ако дрехата ѝ е малка или не ѝ харесва, тя няма възможност да я замени с друга, но така някакси се губи чарът на подаръка, защото новата дреха няма да е от теб, а ще си е избрана лично от нея. Ако искаш да ѝ подариш нещо за обличане, заложи на секси бельо, след като провериш какъв размер сутиен и бикини носи. Внимавай, защото бельото трябва да ѝ е по мярка, иначе може да се разсърди, че си ѝ взел прекалено голям сутиен, а нейните гърди са малки или малки бикини, които не ѝ стават и правят дупето ѝ голямо.

 

Ваучер – просто трябва да забравиш за този подарък, ако не искаш един грандиозен коледен скандал. Ти си мислиш, че е много готино да ѝ подариш ваучер за любимия магазин или мол, но всъщност не е така. Този подарък показва, че ти нямаш представа какво да ѝ вземеш или че изобщо не ти се мисли по въпроса и си решил да отбиеш номера, като вземеш ваучер. Единственият подаръчен ваучер, на който една жена ще се зарадва истински, е свързан с глезотии – СПА процедури, масаж и т.н.

 

Фитнес оборудване – това, че ти си фен и ще се зарадваш истински на нещо такова, не означава, че и приятелката ти ще бъде във възторг. А и жените са доста чувствителни и има възможност гаджето ти да приема подаръка като намек, че не се поддържа достатъчно или не изглежда добре. Ако обаче половинката ти е запалена по някакъв спорт, може да ѝ подариш подходящ аксесоар – постелка за йога, ръкавици за каране на колело, ски очила и т.н.

 

Плюшена играчка – те наистина са сладки и момичетата се заглеждат по тях, но гаджето ти ще остане разочаровано, ако това е единственият ѝ коледен подарък от теб. Може да ѝ купиш нещо и към него да добавиш малка сладка плюшена играчка, но в никакъв случай това не бива да е основният ѝ подарък. А и какво може да прави един голям плюшен мечок в стаята ѝ, освен да заема място и да прахолясва?

 

Коледен сувенир - това е подарък, който ясно показва, че нямаш капка въображение и желание да подариш нещо наистина хубаво. Коледните сувенири са неща, които хора сами купуват за себе си, но определено не са подходящи за подарък. Може да е добавка, както плюшената играчка, но не бива да е основният коледен подарък.

 

Ако наистина искаш да зарадваш половинката си, помисли какво харесва и на какво истински ще се изкефи. Не е нужно да пилееш много пари, за да я направиш щастлива. Жените ценят жеста, красивата опаковка и вниманието. Така че заложи на тях и няма да сгрешиш!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия