Как да събудим сексуалността си

2014-12-08 16:30:00
Как да събудим сексуалността си
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек е сексапилен, но при много тийнейджъри съществуват комплексите, които пречат на самочувствието и реалната себеоценка. Младите момичета често пъти си намират недостатъци там, където момчетата виждат нещо красиво и привлекателно. Факт е, че повечето сексуални проблеми при тийнейджърите идват именно от ниската самооценка и потискането на сексуална енергия. Как да събудим своята сексуалност?

 

Почувствайте се красива. Това е на първо място, ако смятате, че нещо не ви е наред, няма как да приемете тялото си и да му позволите да се наслаждава на секса. Престанете да се сравнявате с други жени, особено нереални, каквито са снимките на известните модели. Помислете си колко пластични операции, козметични корекции има манекенката и колко обработка е претърпяла снимката. Вие сте реална и няма как да имате кожа като от реклама на фон дьо тен. Чудесна идея е да си направите няколко снимки и да се погледнете отстрани. Вие сте красива, просто повярвайте в това!

 

 

Поглезете тялото си. Трябва да се грижите за себе си, така ще покачите сексуалната си енергия, ще имате повече самочувствие и видимо ще изглеждате по-добре. Купете си нова дреха, която ви харесва, само защото ви стои добре. Отидете на масаж, купете си хубав парфюм. Тренирайте, за да сте красива. Спорът е здраве, но здравето е красота. Ще изваете мускулите си, ще имате повече сила, тонус и самочувствие.

 

 

Опознайте тялото си. Преди години са смятали, че мастурбацията е много вредно и този акт е бил наказван и заклеймяван. Истината е, че няма нищо вредно в самозадоволяването, напротив – то ще ви помогне да опознаете тялото си и да разберете какво най-много ви харесва в секса. Колкото повече удоволствие изпитвате, толкова повече настройвате тялото си да иска още секс.

 

Общувайте свободно с мъжете, без да имате притеснения. Флиртувайте. Това е много важно, за да събудите сексуалността си. Мъжете ви харесват и трябва да се убедите в това. Излезте, усмихвайте се, гледайте мъжете в очите, когато говорите с тях. Когато мъжете ви свалят, покачвате самочувствието си и се чувствате секси.

 

Обличайте се секси, но не прекалявайте. Можете да изглеждате много секси, дори да не показвате много голота и да не наблягате на евтиното и вулгарното. Жената има много сексапилни глезени, ръце, врат, рамене. Подчертайте ги с бижута и ги покажете.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия