Какво мъжете трябва да научат за жените [част втора]

2014-12-10 15:01:00
Какво мъжете трябва да научат за жените [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Отношенията между половете са много сложни. Всички искам да бъдем харесвани и готини, но понякога просто не знаем как. За някои младежи наистина е проблем общуването с другия пол, защото се чувстват притеснени, не знаят как да се държат или вярват, че няма да бъдат харесани. Освен това върлува митът, че половете са много различни и не могат да говорят на един и същи език. Сега ще внесем малко повече яснота и ще разкажем на момчетата какво трябва да научат за женския пол.

 

Жените обичат да бъдат глезени. Дори тя да не го показва знайте, че го иска. Всяка жена обича внимание, обича да получава и грижа. Затова се постарайте да ѝ угаждате, тя ще го оцени. Правете мили жестове, отидете в ресторанта, в който тя обича да ходи, купете ѝ подаръкът, който ви е споменала, че иска.

 

Жените обичат цветя. Малко са момичетата, които ще кажат, че не обичат цветя. Затова запомнете, че цветя се подаряват и без повод. Разбира се, че е редно на рождения ден да ѝ подарите голям букет. Но би било чудесно, ако от време на време се сещате да ѝ подарите дори едно цвете без панделка. Постарайте се да слушате внимателно какво ви говори. Ако ви каже, че обича рози, не ѝ купувайте гербери. Това е важно за нея и означава много.

 

Жените обичат да са единствени. Тя трябва да знае, че е единствена за вас и вие не искате и да си помислите за друга. Казвайте ѝ го и ѝ го показвайте. Недейте да очаквате, че тя ще бъде с вас, ако разбере, че я лъжете с друго момиче.

 

Жените не обичат мрънкащи мъже. Не си мислете, че ако пробудите съжаление у нея, ще я спечелите. Това е голяма грешка. Вместо да се оплаквате колко зле е всичко около вас и как само гадости ви се случват, се вземете в ръце и оправете нужното. Няма да я впечатлите, ако само се оплаквате и мрънкате колко е тежък животът. Опитайте да мислите по-позитивно.

 

Жените обичат мъже, които спортуват. Ако искате красиво тяло, трябва да се постараете. А спортът определено ще ви гарантира повече женско внимание. Не е нужно да се занимавате с това професионално, но е хубаво да отделяте време и за тренировки. Затова поддържайте тялото си, спортувайте и се хранете по-здравословно. Няма как да очаровате жена, ако имате отпуснат корем и излишни килограми. Всичко зависи от вас, постарайте се!

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
dreamwalker
преди 9 години

Реторичен въпрос: защо всеки път, когато прочета статия в този сайт, ми иде да счупя монитора?Открихте топлата вода, поздравления!

papugai
преди 9 години

Жените и шамари обичат, а дори да не обичат, могат да бъдат научени да ги обичат.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия