Какво се случва на ергенските партита?

2014-12-03 14:01:00
Какво се случва на ергенските партита?
Снимка: thinkstockphotos.com

Преди сватбата на повечето младоженци им организират ергенски и момински партита. Целта е те да се забавляват като за последно, преди да се врекат във вечна вярност на половинката си. Но какво точно се случва по време на едно ергенско парти?

 

Няма да разглеждаме моминските партита, защото те определено минават доста по-кротко от ергенските. Неслучайно има филми, в които се разказват истории от ергенски партита.

 

Това, което се случва по време на ергенското парти, си остава тайна. Знаят го само тези, които са присъствали на него. Мъжете не искат да споделят на жените си, без значение дали има нещо за криене, или не. Нещо като традиция.

 

 

Всъщност всеки знае горе-долу какво се случва по време на едно ергенско парти – има много алкохол, приятели и жени. Да, за съжаление, на тези партита има секси жени, които имат желание да дадат най-доброто, на което са способни, на бъдещия младоженец, преди да надене брачните окови.

 

Защо се организират тези партита?

 

Както вече споменахме, идеята е младоженецът да купонясва като за последно. Все пак, когато създаде семейство, той има намерение да бъде по-кротък, да ходи по-рядко по купони и да бъде опора на половинката си. Но по време на ергенското парти е все още свободен мъж, макар и сгоден, и иска да прави, каквото му душа пожелае.

 

Как минават повечето ергенски партита?

 

Някои компании наемат апартамент в хотел, поръчват си пиене и няколко момичета, които да ги забавляват. Това, че има секси девойки на купона, не означава, че младоженецът на всяка цена ще съгреши с една от тях. Често се случва никоя да не привлече вниманието му и той да оцени още повече момичето, за което ще се ожени на другия ден. Много често се случва приятелите на младоженеца да си прекарат по-добре от него, защото са необвързани и не се притесняват да флиртуват с момичетата.

 

Други компании се събират да пият на домашно парти, а след това отиват на стриптийз клуб и дискотека. Тоест прекарват нощ, като нощ, но с идеята, че един от компанията ще се ожени на другия ден.

 

 

Често жените си мислят, че ергенските партита са луди купони, на които има яко секс. Истината е, че почти никога не се стига дори до свалка. Може да има платени момичета, стриптийз, но изневери – много рядко. Най-често младоженците нямат намерение да рискуват връзката си, която ще узаконят след няколко часа, и гледат партито да мине по-кротко за тях.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия