Нещата, с които мъжете привличат жените

2014-11-10 12:26:00
Нещата, с които мъжете привличат жените
Снимка: thinkstockphotos.com

Мъжете и жените намират различни неща за привлекателни у срещуположния пол. Но нека видим списък на най-атрактивните и привличащи вниманието неща у представителите на силния пол:

 

Китара


 

Момичетата определено си падат по момчета, които могат да свирят на китара. Много е готино да седиш в компанията на любимия човек и той да ти изпълни любимата ти песен. Също така повечето хора правят асоциират китарата с рока, със свободата и безгрижието, а в днешно време определено имаме нужда от такива неща.

 

Умения в кухнята


 

Истината е, че мъжете са по-добрите готвачи. Може повечето жени да готвят, но мъжете, които също са добри в кухнята, определено ги надминават. А жените обичат да бъдат глезени и някой да се грижи за тях.

 

Домашен любимец


Това, разбира се, впечатлява само жените, които си падат по животинки. Но повечето се разтапят при вида на сладък домашен любимец. Също така това, че мъжът има домашен любимец показва, че е обичлив и грижовен човек, който умее да си разпределя времето и да полага нужните грижи за някой, който има нужда от него.

 

Увереност


 

По принцип жените са тези, които постоянно се съмняват и не се чувстват сигурни в себе си. Именно поради тази причина те не искат да имат мъж до себе си, който да прилича на тях. Те имат нужда от опора, от мъжко рамо, на което да се облегнат, а не от човек, който постоянно ще мрънка и ще показва своята несигурност. Увереността прави мъжете привлекателни и секси!

 

Хубав стайлинг


 

Не само жените трябва да държат на външния си вид. Мъжете, които са облечени добре и които имат хубава прическа и добро излъчване, определено привличат вниманието на представителките на нежния пол.

 

Добри взаимоотношения със семейството


 

Стига те да са в границите на нормалното, жените ги одобряват и определено се впечатляват. Мъжете, които са в добри взаимоотношения със семейството си, определено са добри интимни партньори, защото знаят как да се държат с половинката си.

 

Оптимизъм


 

Много по-приятно е да споделяш живота си с човек, който е постоянно усмихнат и не се ядосвай за глупости. Така прави и твоето ежедневие по-хубаво и ведро. Затова жените предпочитат мъже, които не мислят постоянно за това, че нещата помежду им ще се скапат, че шефът ще ги изгони, че няма да си вземат изпитите и т.н. Спокойният и положителен човек е в пъти по-привлекателен от изнервения.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 9 години

За съжаление не видях дори една мъжка черта, явно жените са привлечени от гейове, защото само те са достатъчно залупени, за да харесват толкова прости жени.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия