„Ескапел”- синоним на добра спешна контрацепция

2014-10-15 11:36:00
„Ескапел”- синоним на добра спешна контрацепция
Кога можете да посегнете към таблетката и да разчитате че тя ще ви свърши работа

Методът „спешна контрацепция” е създаден, за да се предотврати настъпването на нежелана бременност след необезопасен полов акт или когато другите средства са били използвани неправилно (правили сте секс, а презервативът се е скъсал, когато не е имало достатъчно време, взетата от вас вагинална таблетка да се разтвори, ако сте допуснали грешка при изчисляване на деня за овулация, ако сте пропуснали да вземете противозачатъчното си хапче…).

 

ESCAPELLE ще ви помогне, ако сте се доверили на тъй нареченият метод на прекъснатия полов акт. Въпреки че е един от най-старите методи за предпазване от забременяване, той не ви гарантира 100-процентова сигурност. Даже напротив. По време на половия акт могат да се отделят сперматозоиди преди настъпването на еякулацията, които да достигнат до влагалището, а оттам и до матката. Ето защо приемът на хапче за спешна контрацепция е изключително добро решение за моментите, в който не сте сигурни в своята безопасност и не искате да се подлагате на стреса, който ще ви причини мисълта, че може да забременеете.

 

Хапчето съдържа хормонален контрацептив- при ESCAPELLE това е левоноргестрелът. За приемът на ESCAPELLE не е нужен медицински преглед, тъй като таблетката се отпуска в аптеката без рецепта. ESCAPELLE е абсолютно безвреден, което е доказано от многобройни мащабни изследвания през последните 30 години. Препаратът се понася добре, в течение на няколко дни се изхвърля от организма и не предизвиква токсични реакции

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия