Какво да сготвиш на гаджето според зодията му [част първа]

2014-09-26 14:45:00
Какво да сготвиш на гаджето според зодията му [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

Всяка жена знае, че любовта на мъжа минава през стомаха. Ако обичаш да готвиш и искаш да изненадаш гаджето си – направи го! Представителите на силния пол обичат да похапват вкусни домашно сготвени ястия. Преди да запретнеш ръкави и да започне да се вихриш в кухнята, виж какво обича да си похапва гаджето ти според зодията, която е :

 

Овен 

 

 

Представителите на тази зодия обожават лютите и нетрадиционни подправки. Затова може да му сготвиш някакво месо със задушени зеленчуци и различни подправки. Научи повече за тях, за да разбереш кои си отиват с месо и какви комбинации може да правиш помежду им. Добави към ястието и по една чаша вино, за да внесеш необходимото количество романтика.

 

Телец


 

Телците определено обичат да си похват и то по много. Така че ако гаджето ти е представител на тази зодия и искаш да го изненадаш с романтична вечеря, сготви повече, отколкото си мислиш, че ще изяде, за да не го разочароваш с недостатъчно количество ядене. Телците обичат месо, ароматни подправки и сметана. Така че може да се спреш на някое по-тежко ястия като пиле със сметана.

 

Близнаци


 

Представителите на тази зодия определено се впечатляват от момичета, които умеят да готвят добре. Затова трябва да го изненадаш с някоя нетрадиционна рецепта. Близнаците обичат всякакви храни, важното е да е вкусно и добре приготвено.

 

Рак


 

Още една зодия, която обича да си похапва. За разлика от останалите зодиакални знаци, раците не могат да седнат да ядат, без да има какво да пият, без значение дали е алкохол или безалкохолни напитки.

 

Лъв


 

Лъвовете обичат обилната храна. Ако гаджето ти е представител на тази зодия, ще трябва да се потрудиш доста и да направиш няколко ястия – супа, салата, предястие, основно ястие и десерт. Десертът трябва да е изключително вкусен, за да успееш да го впечатлиш.

 

Дева


 

Представителите на тази зодия предпочитат да се хранят със здравословни храни, така че няма как да го впечатлиш, ако му сервираш нещо нездравословно и висококалорично. Заложи на пресните плодове и зеленчуци. Приготви му някакво месо и добави към него зеленчуци на пара, например. Важното е ястието да е леко и да не натоварва излишно организма.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия