Да получаваш по 100 оргазма дневно - удоволствие или напротив?

2014-09-24 12:15:00
Да получаваш по 100 оргазма дневно - удоволствие или напротив?
Снимка: thinkstockphotos.com

Има доста жени, които никога не са изпитвали оргазъм. И докато някои се оплакват от липсата му, други се оплакват от неговото присъствие. Американецът Дейл Декър получава по 100 оргазма дневно. Това определено звучи готино, но за жалост той не е в състояние да се наслади на нито един от тях, пише в. „Metro“.

 

Декър развива рядкото състояние, известно като Синдром на постоянна сексуална възбуда през 2012 година след гръбначна травма.

 

 

Мъжът не се радва на оргазмите, които получава, напротив, той определя живота си като отвратителен. Заради проблема страда не само той, но и неговата съпруга, синовете му и близките му приятели и роднини.

 

"Представете си да стоите на колене край ковчега на баща си и да получите девет оргазма в присъствието на цялото семейство. Това е толкова отблъскващо, че може да ви накара да не желаете никога повече до края на живота си да не изпитате сексуално удоволствие", споделя 37-годишният Дейл Декър.

 

Заради постоянната си възбуда мъжът се притеснява да се появява на публични места, особено след като 150 души в супермаркет са станали свидетели на поредния му оргазъм.

 

Жена му също понася трудно състоянието му, въпреки че го разбира и се опитва да му влезе в положението. Тя обаче е недоволна от факта, че мъжът ѝ не работи и не може да се грижи за прехраната на своето семейство и че въпреки постоянната му възбуда, двамата рядко правят секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия