Момичета, знаете ли как да отмъстите на бившето си гадже? [част първа]

2014-10-08 18:04:00
Момичета, знаете ли как да отмъстите на бившето си гадже? [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Как приключиха отношенията ви с последното гадже? Скандали, крясъци и обвинения. Така и не можахте да се разберете, а той се държа ужасно с вас. По време на връзката ви се държеше неприемливо, не ви показваше, че ви обича и ви пренебрегваше, а накрая дори не ви призна, че сте права. Искате да му отмъстите за всичко, което той ви причини? Сега ще ви дадем някои идеи как да му върнете всичко с лихвите.

 

Флууд в социалната мрежа. Това определено ще го влуди. Направете проблемите ви публични, пишете на стената му по няколко пъти на ден, седем дни в седмицата. Така ще покажете на всичките му приятели колко струва той в действителност и как се е отнесъл с вас.

 

Хакнете профила му. Това няма да е толкова трудно, защото сигурно знаете паролата му за социалната мрежа и мейла му. Просто я сменете. Променете паролата му и се забавлявайте като правите с профила му каквото си искате. Лайквайте страници, пишете на приятелите му, поствайте статуси.

 

 

Направете му профил в сайт за запознанства и сложете реалният му телефонен номер. Но не правете това в обикновен сайт за запознанства, в който ще срещне симпатични и готини хора. Потърсете сайт, в който наистина можете да го срещнете с всякакви откачени хора. Не забравяйте да сложите и истинска негова снимка на профила.

 

Спам! Това също би било чудесно отмъщение. Всеки се дразни на онези автоматични съобщения, които пълнят пощенските ни кутии. Защо не напълните електронната му поща с всякакви ненужни съобщения. Влизайте в различни сайтове и се абонирайте и регистрирайте с неговия електронен адрес. Това определено ще го накара да полудее.

 

Ходете на любимите му места. Вероятно той има нужда да се позабавлява след раздялата си с вас. Иска да си почине, да срещне нови хора, да забрави за всичко случило се. Кои са любимите му места, които той не пропуска в петък и събота вечер? Непременно ги посещавайте често. Хващайте най-добрата си приятелка, а защо не и куп други хора? Покажете му, че се забавлявате и без него и животът ви върви чудесно. Отидете с ново гадже в любимия бар на бившия ви. Нека ви види с нов мъж, определено няма да му стане приятно, че толкова лесно е бил заменен.

 

Оставете послание на вратата му. Със сигурност знаете адреса му. Когато сте сигурна, че няма никой в тях, лепнете някакво обидно послание на вратата му. Определено няма да му е приятно да види, че  и съседите му знаят какъв нещастник е.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
F4ence
преди 9 години

Много неподходящи съвети. При всяка раздяла и двамата са виновни. Хващането на ново гадже е най-добрия вариант за двамата.

Kitty Bloom
преди 9 години

Е такова нещо не бях очаквала! Хора, вие нормални ли сте? Защо изобщо се правят такива статии?! Уж трябва да образовате, да давате полезни съвети, а вместо това подстрекавате хората да се излагат в интернет и да пишат простотии на бившите гаджета! Един вид карате "наранените влюбени" да се превръщат в жалки, злобни и отмъстителни ***! Евала!

N1K17Y123
преди 9 години

Кой *** ги пише тия статии бе ???? Преди малко чета, че не трябвало да си стрижеш косата, когато луната е във фаза "стрелец" dafuq. За някое момиченце на 11-12 годинки това жалко подобие на статия може и да помогне с нещо, но не и на някой, който не е с разум на дете.

papugai
преди 9 години

А да преспят с всичките му приятели ?

dimitar.,
преди 9 години

моля ви, спрете да пишете статии

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия