Кавалерството е мъртво, защото мъжете са мързеливи

2014-09-14 12:12:00
Кавалерството е мъртво, защото мъжете са мързеливи
Снимка: freedigitalphotos.net

Смятате ли, че кавалерството е безвъзвратно изгубено? Като гледате поведението на момчетата в днешно време, не е трудно да си помислите, че наистина кавалери вече няма. За повечето мъже това е чудесна новина. Но за жените, определено не е така. Защо кавалерите изчезнаха?

 

Всяко момиче е излизало поне веднъж в живота си с момче, което сякаш не е чувало думата „кавалерство“. Не става дума за липса на възпитание и такт, а за елементарните малки жестове, които жените искат да получат от бъдещото си гадже. Наистина е трудно, когато очаквате той да направи нещо, а той изобщо да не се сеща. Повечето жени искат дребни неща като да ѝ отворят вратата на колата, да ѝ носят чантата, да ѝ задържат вратата, да ѝ подарят цвете. Не е много трудно за постигане, а има голям ефект, защото всяко момиче би го оценило.

 

Мъжете винаги търсят лесното. Разбира се, повечето наистина го правят. Мъжете искат всичко да стане по възможно най-лесният начин, просто защото знаят, че винаги трябва да полагат усилия. Ако жената очаква кавалерство, то мъжът си мисли, че тя има твърде много изисквания и очаква прекалено много. За съжаление, мъжете не осъзнават, че кавалерството е много лесен начин да спечелят симпатиите на една жена.

 

 

Жените занижават изискванията. Няма какво да крием, светът е устроен така, че жената избира мъжа, а той трябва да положи повече усилия. Проблемът е, че сега е модерно поведение, което преди дори 50 или повече години е било неприемливо. Жените винаги са имали по-високи изисквания и мъжът е трябвало да положи немалко усилия, за да спечели една жена. Към днешна дата всичко е доста по-различно. Жените занижават стандартите си и имат по-малко изисквания към мъжете. А разбира се, за тях това е чудесно, защото могат да получат секс, връзка, любов и то без да влагат много старание.

 

Кавалерството е необходимо и за двата пола. Факт е, че жените обичат да се чувстват защитени, пазени и обожават да усещат мъжката сила. Също така мъжете обичат да защитават. Това е просто природен инстинкт. Момичетата се чувстват по-добре, когато излизат с момче, което полага грижи за нея. По този начин и мъжете се чувстват мъжкари.

 

Кавалерството е мъртво, само ако вие му позволите да умре. Момичета, не занижавайте критериите си. Мъжете обичат лесния начин, но не и когато става дума за истински чувства. Ако той наистина ви харесва, ще се старае повече и ще иска да ви спечели. Стига да има желание от негова страна, той може да направи чудеса. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия