Какво момчетата обожават в момичетата [част втора]

2014-09-12 18:08:00
Какво момчетата обожават в момичетата [част втора]
Снимка: Dreamstime

Понякога момчетата се правят на недостъпни и не показват на момичетата какво точно харесват в тях. Истината е, че мъжете са много по-просто устроени от жените, когато става въпрос за конкретно „харесване” на даден признак. Така има някои базови неща, които всеки мъж намира за привлекателни и секси в една жена. Кои са те?

 

Себеуважение. Искате да сте атрактивни? Няма как това да се случи, ако не изпитвате уважение към самите себе си. Трябва да обичате себе си, да не позволявате да ви унижават и да не търпите подигравателно отношение на околните. Разбира се, не трябва да се егоист, нито да сте надменни и надути. Има разлика и ако прекрачите границата рискувате да станете антипатични на околните.

 

 

Усмивка. Да, привлекателните хора са усмихнатите хора. Никога не забравяйте това. Не е трудно да впечатлите момче, дори само като му се усмихнете. Усмихвайте се често, грижете се за усмивката си, поддържайте устните и зъбите си красиви.

 

Мистерия. Никога не се разкривайте напълно. Малко неизвестност винаги ще ви направи по-секси. Момчетата обичат, когато има нещо за разгадаване, за преследване, не забравяйте, че те са ловци по природа. Не бъдете отворена книга за всеки и ще сте много по-харесвани и атрактивни за околните.

 

Косата. Момичета, косата е едно от най-секси притежанията на нежния пол. Момчетата обожават да виждат и да докосват нежна женска дълга коса. Не връзвайте косата си, пуснете я свободно да пада върху врата и раменете ви. Не ѝ слагайте много козметика, особено лак, който я прави твърда и лепкава. Играйте си с косата си, уж неволно, докосвайте я. Това е изключително секси за всеки мъж.

 

Накарайте въображението му да работи чрез облеклото ви. Обличайте се секси, но не и прекалено разголено. Ако му покажете всичко, после ще му бъде ли интересно. Постарайте се да не показвате много, но не и да ходите с дрехи, които покриват цялото ви тяло. Покажете ръцете си, раменете, но не и твърде много от гърдите си.

 

Яжте нещо. Момичета, момчетата намират за много секси начинът, по който ядете сладолед, банан или кексче. Дори да сте се омазала леко, това не изглежда неприятно, а напротив. Можете много лесно да го съблазните, само ако ви гледа как се храните със сладолед на клечка, например.

 

Изчервяване. Понякога си мислите, че той ще ви вземе за задръстена, ако се изчервите. Всъщност не, това е сладурско и наистина много мило. Не се тревожете, той определено ще ви намери за много симпатична и чувствителна. А и това е знак, че той не ви е безразличен, което ще му даде още повече мотивация да ви сваля.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия