Няколко важни неща, които трябва да знаеш, когато се виждаш с "играч"

2014-08-12 15:31:00
Няколко важни неща, които трябва да знаеш, когато се виждаш с
Снимка: Dreamstime

Да ходиш по срещи е нож с две остриета. Може да се запознаеш с много готини хора, но може и да попаднеш на такива, които не заслужават твоето внимание. Няма как обаче да си хванеш гадже, ако не общуваш с най-различни индивиди. Ако отскоро излизаш с нов човек и си осъзнал, че той е т.нар „играчи“, имай си едно на ум, ако имаш намерение взаимоотношенията ви да продължат. Има няколко неща, които е добре да знаеш, когато се занимаваш с „играч“:

 

Постоянно отменя срещите ви – повечето пъти това се случва в последния момент и чувството определено не е особено приятно. Играчите обаче имат този навик, защото те винаги имат няколко опции и в последния момент си избират най-добрата от тях. Това, което прави обаче показва липса на уважение и ти не бива да позволяваш да се случва, ако имаш някакво себеуважение.

 

 

Не иска да те запознае с близките си – играчите никога не запознават гаджетата си със своите приятели и роднини, защото знаят, че връзката им ще бъде краткотрайна и няма смисъл да го правят. Затова и често се случва да слушаш истории за хора, чиито имена си чувала стотици пъти, но така и не си виждала. Това, че те държи настрана от най-близките си ясно показва, че няма сериозни намерения към теб. Помисли си дали такава връзка те устройва и дали не заслужаваш нещо повече.

 

Не водите задълбочени разговори – вашите разговори са по-скоро повърхностни и неангажиращи. Истинските двойки си говорят дълго и си споделят неща, които ги вълнуват. Играчите не намират смисъл да се разкриват пред човек, с когото няма да прекарат дълго време.

 

Не се виждате уикендите – повечето играчи имат повече от една връзка едновременно. А някои дори имат сериозни приятелки или съпруги. Това е и причината да се виждате само през седмицата, а уикендите той да потъва вдън земя.

 

Говори ти сладки лъжи – играчите са много добри в лъжите и умеят да ти казват това, което искаш да чуеш. Повечето от тях са толкова добре обиграни, че не се оплитат в лъжите, които казват и затова е трудно човек да ги хване в крачка. А и си влюбена, а когато човек е на крилете на любовта, той е склонен да си затваря очите доброволно.

 

Комуникирате си основно през нощта – играчите обичат да се обаждат на жените, с които имат взаимоотношения и да ги възбуждат нощно време, за да си осигурят секс малко по-късно или на другия ден. Не е нормално да си говорите основно за секс и то само през нощта. В истинските връзки двойките си контактуват постоянно, а не само когато луната изгрее.

 

 

Има много знаци, които показват, че един мъж е играч и няма сериозни намерения към теб. За съжаление, повечето жени си отварят прекалено късно очите, чак когато са наранени и отблъснати. Може да се ориентираш що за човек е мъжът, с когото се виждат отскоро, благодарение на социалната мрежа Facebook. Не ѝ имай пълно доверие обаче, защото тя може да се манипулира много лесно, особено ако човек си го постави за цел. Виж профила му и разгледай приятелите му, освен ако не си ги е скрил. Не, че можеш да си направил изводи от едни снимки и постове, но все пак ще те насочи нанякъде. Не бива да имаш доверие на мъж, който е приятел предимно с „натокани“ жени и си качва предимно снимки, на които се виждат мускулите му.

 

Колкото и да си хлътнал по един мъж, ако разбереш, че той е играч, по-добре бягай надалеч от него. Колкото и време да сте заедно, ти никога няма да бъдеш истински щастлива и спокойна с него. А и връзката ви е със срок на годност, което теб определено не те устройва. Има ли смисъл да се занимаваш с човек, който не държи на теб и рано или късно ще ти бие шута? Не, разбира се! Ти заслужаваш повече, много повече!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия