Какво да правиш с гаджето през уикенда

2014-07-31 13:45:00
Какво да правиш с гаджето през уикенда
Снимка: Dreamstime

Уикендът наближава и ти искаш да го прекараш с половинката си, но нямаш идеи какво да правите заедно. Не е нужно да харчите много пари, за да се забавлявате. Виж няколко свежи идеи, които ще ти помогнат да разнообразие уикенда си и да си прекараш страхотно:

 

Направете си филмов маратон


 

Ако не ходите често на кино, със сигурност има доста филми, които отдавна искате да гледате. Не е нужно маратонът да се състои от филмова поредица като „Хари Потър“ или „Убийствен пъзел“. Може да си помързелувате 1-2 дни и да гледайте най-различни филми. В последно време има доста интригуващи ленти, които определено си заслужава да бъдат изгледани.

 

Сгответе си заедно


 

Това е доста забавно занимание, особено за двойките, които нямат голям опит в кухнята. Изберете си някоя вкусна рецепта и се пригответе за всякакъв резултат. Може да се получи нещо изключително вкусно /да не забравяме за късмета на начинаещия!/, а може и да не е точно това, което сте очаквали. Не се ядосвайте, каквото и да се получи. От опит глава не боли, а и със сигурност сте се забавлявали, докато сте готвили, така че не сте си загубили времето. А и когато човек сам си приготви нещо, винаги му е вкусно.

 

Направете си пикник


 

Лятото е подходящ сезон за пикници, въпреки че в последно време вали почти всеки ден. Но дъждът не бива да ви плаши, просто си вземете чадъри или дъждобрани с вас и всичко ще бъде ОК. Изберете си някое готино местенце за релакс, вземете си вкусни неща за хапване и се откъснете от града.

 

Отидете на екскурзия


 

Променете средата около себе си, като заминете нанякъде. Ако нямате достатъчно финансови средства, за да отидете някъде за 1-2 дни, направете го в рамките на 1 ден. Със сигурност има доста интересни места около населеното място, където живеете, така че си набележете някое и отидете да го разгледате - „Опознай родината, за да я обикнеш!“.

 

Играйте на нещо


 

В книжарниците има доста интересни настолни игри, които ще ви върнат в детството, когато отделяхте часове наред, за да си играете и да се забавлявате. Може да играете на добре познатите игри като „Не се сърди, човече“, „Монополи“ или „Скрабъл“, а може и да се спрете на нещо ново и непознато, което ще привлече вниманието ви.

 

Излезте навън с компания


 

Не е нужно да прекарвате уикенда единствено и само в компанията на гаджето си. Може да съчетаете нещата. Отделете няколко часа и на своите приятели или на семейството си. Ако половинката ти все още не познава твоите родители или ти нейните, време е да се запознаете и да се сближите. Може да излезете някъде заедно и да прекарате няколко приятни часове заедно. Отидете на пицария, на кино или на боулинг. Важното е да е нещо неангажиращо и приятно за всички, за да се забавлявате и да се сближите, без някой от вас да се притеснява и да изпитва излишно напрежение.

 

Това са само няколко готини идеи, които ще ти помогнат да разнообразиш уикенда с гаджето. Важното е да прекарваш повече свободно време с човека, когото обичаш, пък какво ще правите не е чак толкова важно. Само се старай ежедневието ви да не е еднообразно, защото това ще доведе до срив във взаимоотношенията ви. Никой не обича скучните връзки, затова не превръщай вашата в такава.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия