Как да го/я свалиш успешно според зодията [част втора]

2014-07-29 10:59:00
Как да го/я свалиш успешно според зодията [част втора]
Снимка: thinkstockphotos.com

Как да впечатлите Него или Нея, да привлечете и задържите вниманието на „мишената”, ако е зодия...


 

Лъв

 

За да привлечете вниманието му, да го накарате да ви забележи, трябва да сте наистина впечатляваща. Той е любител на оригиналното, екстравагантното, предизвикателното. Позволете му да развихри фантазията си и... да ви „дава тон в живота”. Усещането, че контролира ситуацията ще е достатъчно, за да търси присъствието ви.

 

Тя е ярка, блестяща, драматична. За да я впечатлите трябва да имате перфектен външен вид, солиден социален статус, нова, бърза и модерна марка автомобил. Не я занимавайте с дреболии и не очаквайте да прави каквото и да било. Единственото, което би правила с удоволствие (но не за вас, а за себе си) е да се наслаждава на лукса, който сте в състояние да й създадете.

 

Дева


 

Той изглежда като манекен, няма нито петънце по маратонките, нито гънка по дънките. Щом се появи някъде, всички други около него са като „грозни патенца”. Говорете по-малко, подреждайте си вещите „като аптека” (и най-вече чантата), предлагайте му помощ за всичко и във всеки удобен момент. Едва ли ще се влюби, но не е изключено да влезете в списъка на близкото му обкръжение.

 

Никак не е лесно да привлечете вниманието на момиче от този зодиакален знак. Трябва да спазвате правилата, да обмисляте действията си и да не увъртате. Веднъж само да ви заподозре в лъжа и за винаги оставате в „черния списък”. Никога вече няма да си възвърнете доверието й. Не се подвеждайте по наивното поведение и „пърхащия” й поглед. Тя знае какво иска и как да го постигне. Ако не й харесате ще ви го каже в прав текст, без да й пука за душевните ви страдания.

 

Везни


 

На пръв поглед той е изключително кротък и диалогичен, но още в първите мигове на запознанството си ще забележите, че непрекъснато е „стъпил с двата крака в гювеча”. Ако искате да го впечатлите дълбоко и необратимо покажете, че имате силно изразено чувство за справедливост. Следващата печеливша тактика е да го гледате с възхищение, да го слушате, без да го прекъсвате и да го обсипвате с комплименти. Мъжете-Везни са много чувствителни, обичат да са в центъра на вниманието и да се чувстват желани и обгрижвани.

 

Тя е кокетна, прави всичко възможно да получи всеобщото одобрение, да впечатли хората около себе си и да им се хареса. Ако искате да ви „отрази” трябва да следвате правилата за поведение, утвърдени в английския кралски двор. Всичко друго според нейните критерии ще си е чиста простотия. Тя е нежна и приветлива, но имайте пред вид, че обикновено не различава флирт от секс и ако целта ви е скоропостижно да я метнете в леглото си, най-вероятно ще си останете „с пръст в устата”. Трябва ви изискан външен вид, лидерско излъчване и джентълменско поведение. Стрък цвете, покана за кафе в изискано заведение, мил комплимент за облеклото или прическата ще „разчистят” пътя към сърцето, а и към други части от физиката ѝ.

 

Скорпион


 

Безпогрешно ще го разпознаете дори в голяма компания. Той е скептичен, саркастичен, с „много особено” чувство за хумор и твърде директен – ще си каже каквото мисли. Няма значение дали ще ви засегне, оскърби или зарадва. Живее с мисълта, че всичко му е позволено, просто защото е готин. Бързо избухва, най-малката дреболия е в състояние да провокира у него прояви на агресия или поне хаплива забележка. Отношението му към парите е твърде лежерно: щом има – харчи и за това никога няма. На всичкото отгоре е ужасно привлекателен и сексапилен. За да се сближите с него трябва първоначално да го изтърпите, а след това да покажете недвусмислен интерес. Може да му купите бира, чипс или някоя друга глезотия, която да го изкефи и не се съгласявайте с твърденията му безпрекословно. Колкото поваче се противопоставяте, толкова по-добре за вас.

 

Възвишената ѝ душа е във вечен конфликт с еротичното й тяло. Тя излъчва едновременно строгост и сексапил. Ще я „свалите” само и единствено, ако подхождате към темата любов (и секс) с необходимата сериозност. Взискателна е и има ясно изградени критерии за всичко, което я интересува. За да я спечелите ви трябват две неща: смелост и пари. Започнете ли играта, трябва да карате до край, така че помислете си дали ще ви стигнат силите (и парите). Ако сте от хората, които не могат да ударят с юмрук по масата или да креснат на сервитьора, че се бави с поръчката, хич не се и захващайте с мома-Скорпионка.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия