Какво трябва да имаш предвид, ако ходиш с по-малко гадже? (за момичета)

2014-08-08 19:01:00
Какво трябва да имаш предвид, ако ходиш с по-малко гадже? (за момичета)
Снимка: Dreamstime

Тийнейджърите нямат много опит във връзките и това често им изиграва лоша шега. Младите хора лесно се подвеждат, отдават се бързо на чувствата си и това може да ги накара много да страдат. Разбира се, опитът учи и понякога малко любовна мъка е полезна. Но често тийнейджърите страдат, защото се влюбват в хора, които смятат за неподходящи. Прието е, че момчето във връзката трябва да е по-голямо от момичето или да са на еднаква възраст. Какво да правите, ако сте в обратната ситуация?

 

Колко голяма е разликата? Ако имате няколко месеца разлика, не бива изобщо да се тревожите. Някои момичета се притесняват, че гаджето им е по-малко от тях с половин година, например. Това не е повод за притеснение. Половин година не може да се отрази толкова на отношенията ви, защото не се усеща. Ако не се разбирате и единият е непораснал, опредено в този случай не е заради годините. Ако имате разлика година, две или повече, вече може да се замислите.

 

 

Имате ли бъдеще? Понякога разликата в годините не се усеща, докато не дойде даден преломен момент в живота. Например, ако момичето във връзката е на 18, а момчето на 17, не е толкова притеснително. Докато тя не завърши училище първа и от там не започнат всички промени – студентски живот, работа или и двете. В един момент може да се окаже, че той не може да отговори на нуждите, които тя има. Помислете си хубаво дали имате бъдеще заедно.

 

Твърде голямата разлика. На пръв поглед разлика от три години не е толкова голяма, но в тийнейджърските отношения, определено може да окаже влияние. Без значение кой е по-големият и кой е по-малкият, три години могат да са фатални за една връзка. Това се случва, защото към момента имате много различни потребности, особено ако единият е на 15, другият на 18.

 

Зрялост. Зрелостта не винаги е в зависимост от възрастта. Има хора, които порастват по-бързо от другите. Понякога това зависи как се стича животът ни, какви събития преживяваме и какъв опит трупаме. Не можем да кажем, че един човек е незрял, само защото е по-малък от нас. И все пак, предполага се, че голямата разлика дава предпоставки единият да не е особено пораснал. Това може да ви дразни много в гаджето и да е повод за раздяла.

 

Визията. В тези години много се забелязва разликата в годините. В един момент човек има детско излъчване и сякаш с месеци се преобразява в млад мъж или млада дама. Така детското излъчване е много издайно понякога. Ако една развита на външен вид мацка излиза с момче, видимо по-малко, може сериозно да се притесни от мнението на околните.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия