Как да откриеш G-точката ѝ и какво да правиш с нея? (+ 18)

2014-07-09 16:52:00
Как да откриеш G-точката ѝ и какво да правиш с нея? (+ 18)
Снимка: Dreamstime

Статията е подходяща за лица над 18-годишна възраст!

 

Има доста теми, изписани относно така прочутата G-точка. Всеки е чувал за нея, но не всеки е успял да я открие. А има и доста мъже, които знаят къде е, но не я стимулират правилно и не доставят нужното удоволствие на половинката си.

 

Къде е тази G-точка?

 

Според специалистите тя се намира на около 3-5 сантиметра от горната страна на входа на влагалището. При някои жени G-точката се открива доста лесно, докато при други изисква повече време. Когато я напипаш, ти ще я разпознаеш по това, че е като гъбеста подутинка. В този момент трябва да започнеш да я стимулираш с два пръста, за да доставиш незабравимо удоволствие на приятелката си.

 

 

Как да откриеш G-точката и какво да правиш с нея?

 

Най-лесно ще стане, когато половинката ти е достатъчно възбудена. Момичето трябва да легне по гръб, да свие и вдигне разтворените си бедра към гърдите, за да може партньорът ѝ да има достъп до нейната вагина.

 

След това той може да започне да я търси с двата си пръста. След като открие въпросното грапаво място, мъжът може да започне да стимулира G-точката, като леко притиска корема на приятелката си, за да се усили контакта между точката и пръстите му.

 

Стимулирането на G-точката може да стане и с помощта на пениса на мъжа. За да стане това, трябва да правите секс в подходяща поза, като най-добрата за това е „кучешката“.

 

Може да постигнете и така желания ефект с мисионерската поза, но момичето трябва да е свило и вдигнало краката си към гърдите, а тазът ѝ да е останал ниско долу.

 

Другата подходяща поза е момичето да е с лице към партньора си, като бедрата ѝ са отстрани на тялото му и тя се е отпуснала назад, за да може горната стена на влагалището ѝ да опира в пениса му.

 

Често при стимулиране на G-точката жената получава т.нар. „женска еякулация“. Тя представлява бистра течност без цвят и мирис, която се отделя от уретрата, но не е урина. Това се случва на между 10 и 40% от жените, затова повечето от тях се притесняват, че са се напишкали, когато им се случи за пръв път, защото нямат достатъчно информация по въпроса.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
RoxyM
преди 9 години

Какво да правиш с нея ли? Ами стимулираш я докато не докараш приятелката си до такъв екстаз, че да започне да пръска. За непросветените, нарича се скуирт и е едно от най-великите преживявания за всяка жена.

Yoo reTo G
преди 9 години

Името на статията е: "Как да откриеш G-точката


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия