Мъжете от кои зодии са най-секси и как да ги впечатлиш [част втора]

2014-07-08 11:57:00
Мъжете от кои зодии са най-секси и как да ги впечатлиш [част втора]
Снимка: thinkstockphotos.com

Всяка зодия си има своите характерни черти, както и силни и слаби страни. Ако познаваш момчето, по което си падаш и знаеш зодията му, то няма да ти е особено трудно да го впечатлиш. Виж кои са най-сексапилните мъже и как най-лесно да ги свалиш:

Везни – везните са доста емоционални личности, така че не се притеснявай да го изненадаш с романтичен жест или подарък. Обичат да говорят за себе си, така че го попитай какво е правил през уикенда, през последната си почивка или снощи. Представителите на тази зодия се чувстват добре, когато са обвързани, така че спокойно може да му покажеш интереса, който имаш към него.

 

Какво е секси у Везните?

 

Везните обожават експериментите и нещата, които им доставят допълнително количество адреналин. Умеят да балансират и никога не налагат мнението си. Готови са на компромиси в името на любовта. Везните са много добри любовници и лесно намират ерогенните зони на половинката си. След това я побъркват от кеф.

 

Скорпион – представителите на тази зодия обичат да държат нещата под контрол, затова бъди внимателна. Не му позволявай да навлезе прекалено много в личното ти пространство, защото ще започне да се опитва да контролира живота ти. Ако искаш да го впечатлиш, покажи му интереса си, но след това се дръпни за известно време.

 

 

Какво е секси у Скорпиона?

 

Скорпионите са изключително всеотдайни и емоционални личности. Обожава да експериментира по време на секс. Готов е да изпробва абсолютно всяка поза и място, подходящо за интимности. Сексът с него е забавен и определено е задоволителен. Представителите на тази зодия държат адски много партньорката им да е доволна от секса и затова полагат максимум усилия. За него няма забранени неща в леглото, така че може да му споделиш най-смелите си и извратени сексуални фантазии, които имаш.

 

Стрелец – представителите на тази зодия имат проблем с обвързването, затова в началото трябва да не прилагате натиск и да не го задушавате. Излизайте и се забавлявайте – може да отидете на билярд, боулинг, кино, езда, картинг и т.н., но в никакъв случай не ходете на романтични срещи, защото той може да се изплаши, че нещата стават сериозни, и да избяга.

 

Какво е секси у Стрелеца?

 

Той обича приятелката си такава, каквато е и за нищо на света не би променил нищо в нея. Рядко има претенции и определено умее да се забавлява. Винаги е готов да купонясва и е отворен към предложенията на околните.

 

Козирог – козирозите обичат да угаждат на половинката си и често ѝ правят романтични жестове и подаръци. Винаги може да разчиташ на него и на мъдрите му съвети. Поставя си високи цели, гони ги докрай и ги превръща в реалност. Често се хвали с половинката си пред своите приятели, което е изключително мило и секси. Няма жена, която да не обича да бъде ценена от мъжа, когото обича.

 

Какво е секси у Козирога?

 

Представителите на тази зодия харесват забавните момичета. Затова трябва да привлечеш вниманието му с усмивката си и чувството си за хумор. Козирозите са изключително суетни, въпреки че не им личи, затова заложи на комплиментите.

 

Водолей – представителите на тази зодия са изключително любопитни личности и обичат новите и нестандартни неща. Любител е на технологиите, така че няма да е проблем да му предложиш да се видите чрез SMS или във Facebook. Може да отидете на изложба или театър, водолеите обичат да контактуват с умни жени.

 

Какво е секси у Водолеите?

 

Повечето представители на тази зодия са адски харизматични личности, което с лекота очароват околните. С такъв мъж никога няма да ти е скучно, защото той обожава приключенията и постоянно се забърква в такива. Сексът също ще ти хареса. Ако имаш нужда от морална или финансова подкрепа, винаги може да се обърнеш към него, той ще ти помогне.

 

 

Риби – рибите са доста срамежливи личности, затова ти трябва да направиш първата крачка. Покажи му интереса си с езика на тялото. Небрежно докосни ръката му, докато си говорите или го покани на танц, ако сте в бар/дискотека.

 

Какво е секси у Рибите?

 

Рибите имат пълно доверие на човека до себе си. Умеят да балансират между работата и личния живот. Подкрепят половинката си във всяко нейно начинание, колкото и недостижимо да изглежда. Рибите са много спокойни личности и умеят да успокояват и околните. В леглото са много добри любовници и знаят как да те докарат до разтърсващ оргазъм.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия