Как да разбереш, че си лудо влюбен/а?

2014-07-04 15:43:00
Как да разбереш, че си лудо влюбен/а?
Снимка: Dreamstime

Когато човек е влюбен, това си личи отдалеч. Най-често първо се забелязва от околните, а след това от човека, който е бил уцелен от стреличката на Купидон. Как да разбереш, че си влюбен/а и си на крилете на любовта? Има няколко признака, които ще ти помогнат. Виж кои са те:

 

1. Постоянно проверяваш профила му/ѝ във Facebook – когато човек има интерес към някого, той се интересува какво се случва с него. Най-лесно става, като влезе във Facebook и прегледа стената му. Ако той/тя е активен/на, може да разбере къде е бил/а вчера, с кого, как си е прекарал/а и т.н. При положение, че постоянно следиш какво прави, определено имаш интерес към него/нея.

 

 

2. Не спираш да мислиш за него/нея – това е един от признаците, по който най-лесно ще разбереш, че си влюбен/а. Ако ставаш и лягаш с мисълта за този човек и дори го сънуваш, значи определено си на крилете на любовта.

 

3. Ходиш на любимите му/ѝ места – знаеш кое е любимото му/ѝ кафене, къде обича да се разхожда, къде ходи най-често с приятелите си и т.н. И съвсем случай и ти ходиш на същите места. Дори да не си говорите, за теб е важно да го/я видиш. Внимавай обаче, защото може да те помисли за луд/а, ако разбере, че го/я следиш, макар и от любов.

 

4. Често споменаваш името му/ѝ – с или без причина, ти винаги насочваш разговора към него/нея. Споменаваш неговото/нейното име, казваш какво харесва и какво не и т.н.

 

5. Следиш бившите му/ѝ гаджета – това е доста лесно, благодарение на Facebook. Стига те да не са си заключили стената за непознати. Защо проверяваш бившите му/ѝ приятели/ки и ти не знаеш, но имаш нуждата да го направиш. Най-вероятно искаш да разбереш дали не са излизали заедно скоро и що за хора са – как изглеждат, къде учат, с какво се занимават и т.н.

 

6. Сприятеляваш се с компанията му/ѝ - това го правят доста хора. Те си мислят, че ако приятелите му/ѝ я/го харесат, той също ще си падне по тях. Не е нужно да обсебваш приятелите му/ѝ и постоянно да му/ѝ изпращаш поздрави по тях. Това може да го издразни, защото навлизаш в личното му пространство.

 

7. Обръщаш повече внимание на външния си вид – когато човек е влюбен, той се старае да изглежда максимално добре. Купува си нови дрешки, винаги е с прическа, започва да спортува по-често, за да има по-хубаво тяло и т.н. Щом вече не ти е все едно, значи имаш чувства към някого и не искаш той/тя да те види по анцуг или с рошава коса.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 9 години

И без да чета това мога да разбера, че съм влюбен, благодаря, все пак.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия