Банският разкрива характера ѝ

2014-06-27 12:51:00
Банският разкрива характера ѝ
Снимка: thinkstockphotos.com

Мъжете имат избор между два вида бански – шорти и слипове. При жените обаче разнообразието е доста по-голямо – прашки, бикини, цял бански, бански с горнище потник и т.н. На какъв бански ще се спре една жена се определя както от нейния вкус, така и от характера ѝ. За да разбереш повече за момичето, което си си харесал на плажа/басейна, виж с какъв бански е облечена:

 

 

1. Прашки – жените, които търсят вниманието на околните, обикновено се спират на такъв тип бански. Не си мисли, че тези момичета са лесни. Те може да искат околните да ги зяпат, но това не означава, че си падат по флиртовете и новите запознанства. Обикновено отрязват мераците на момчетата, защото по този начин повдигат самочувствието си, което често не отговаря на реалността.

 

2. Секси бански в две части – жените, които носят такъв бански, най-често са забавни и се чувстват добре в кожата си. Като цяло са отворени към новите запознанства, затова може да я заговориш и да ѝ предложиш да правите нещо заедно – да поплувате, да изпиете по един коктейл, да играете карти или нещо подобно.

 

3. Цял бански – дамите, които имат комплекси, свързани с тялото им, обикновено се спират на такъв тип бански костюм. Да, има и секси жени, облечени в цял бански – Памела Андерсън в „Спасители на плажа“, например. Ако момичето, което си си харесал е младо, но носи цял бански, възможно е наскоро да е родило и да прикрива излишните килограми, останали ѝ от бременността. Затова погледни лявата ѝ ръка и виж дали носи халка. Ако цял ден не се появи мъжът ѝ или детето ѝ, най-вероятно е свободно момиче, което се притеснява от голото си тяло и предпочита да го прикрива. А пък може и да не обича да се пече и да я е страх да не хване рак на кожата. Недей да я заклеймяваш, преди да я опознаеш.

 

 

4. Бански с поличка – на такъв бански обикновено се спират жени, които не харесват бедрата и дупето си. Тези момичета най-често имат и други комплекси и поради тази причина самочувствието им е ниско. Трудно ще свалиш такова момиче на плажа.

 

5. Бански с горнище потник – притежателките на такъв тип бански обикновено искат да носят секси бански в две части, но не им достига смелост, защото имат комплекси. Те смятат, че имат паласки и се опитват да ги прикрият с потника. Хубавото е, че повечето такива момичета имат и дива страна, която обаче ще ти покажат само насаме.

 

6. Монокини – жените, които се чувстват комфортно напълно голи, нямат излишни комплекси. Те обаче не ходят та плаж, за да се свалят с готини момчета, а за да хванат хубав тен навсякъде. Те знаят, че привличат вниманието на околните и това не ги притеснява. Да свалиш момиче по монокини обаче е трудно, да не кажем направо невъзможно. На теб ще ти е трудно да я гледаш само в лицето, а тя ще реши, че я заговаряш, за да я видиш отблизо напълно гола.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SpiritInBlack
преди 9 години

На теб ще ти е трудно да я гледаш само в лицето, а тя ще реши, че я заговаряш, за да я видиш отблизо напълно гола.И ще бъде напълно права , мамка му :D

Kitty Bloom
преди 9 години

банския НЕ разкрива характера и, разкрива какъв модел и стои добре и какво и е харесало -_-


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия