Кои качества момчетата обожават у момичетата? [част първа]

2014-06-21 13:02:00
Кои качества момчетата обожават у момичетата? [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Чудите ли се защо момчетата не ви харесват или дали трябва да промените нещо в себе си? Изобщо знаете ли какво харесват момчетата и каква е мечтаната от тях приятелка. Замисляли ли сте се, че може би нещо в характерът ви куца и това дразни момчетата. Ако искате да разберете, то настоящата статия е именно за вас. Сега ще ви посочим кои качества у момичетата момчетата обожават.

 

Малко флирт. Момчетата много обичат да флиртуват и гаджетата им също да го показват. Разбира се, да флиртувате само с момчето, което харесвате, а не с всички. В противен случай, той ще ви помисли за лесна и няма да му направите добро впечатление.

 

Позитивно мислене. Момчетата не харесват депресарки. Ако си мислите, че ще спечелите някое момче като непрекъснато мрънкате, оплаквате се, обяснявате колко гаден живот живеете и как изобщо не ви върви, не се надявайте, че ще спечелите момчето, което харесвате. Негативността няма да ви донесе нищо добро. Бъдете по-позитивни, усмихвайте се, бъдете настроени да ви се случват хубави неща.

 

Показвате уязвимост. Момчетата обичат да се чувстват като герои. За тях е важно да могат да помагат на приятелките си, да се грижат за тях и да са им от помощ. Ако ви се развали компютъра, имате проблем с домашното по физика или чантата ви тежи, недейте да отказвате помощ. Това ще направи щастливо момчето до вас. Така той ще ви покаже, че го е грижа, ще се чувства полезен и ще знае, че може да ви защитава.

 

 

Флиртуване, закачане. Мъжете приемат живота като игра, която искат да играят с много удоволствие. Ако той ви закача и флиртува с вас, иска да получава отговор, да бъде провокиран и когато провокира, вие да му отвръщате. Наистина можете да убиете всичко, ако се провалите в тази игра.

 

Секси, съблазнителен глас. Мъжете обичат жени със секси гласове. Наистина може всичко да ви е перфектно и да сте много красива, да сте чудесна по характер, но ако имате глас, който не му харесва – не очаквайте, че той ще иска да сте повече от приятели. Гласът е много важен. Освен това се старайте да не говорите нито прекалено бързо, нито прекалено бавно. Важно е да имате хубава дикция и да изчистите диалекта си, ако имате такъв.

 

Покажете малко кожа. Всеки мъж обича да вижда гаджето си/обекта на желанието си в секси дрешки. Показвайте плът и носете хубави, стилни дрехи. Никой не харесва момиче, което се облича като монахиня, но не бива и да прекалявате. Ако ходите прекалено оскъдно облечена, може да ви помисли за лесна.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия