Искаш да получаваш повече оргазми - намажи си носа с гел

2014-06-11 15:21:00
Искаш да получаваш повече оргазми - намажи си носа с гел
Снимка: Dreamstime

Имаш проблем с оргазмите, които получаваш по време на секс? Не успяваш изобщо да стигнеш до кулминацията или рядко ти се случва да „свършиш“ повече от веднъж? Вече има решение на този проблем – гел за нос, който увеличава броя на женските оргазми.

 

 

Tefina е предназначен за жените, които трудно „свършват“, пише в. „Daily Mail“. Той няма вредни странични ефекти и определено има ефект, твърдят производителите му. Гелът лекува т.нар. оргазмено разстройство, което се проявява в трудност при достигане на оргазъм и стресови изживявания заради тази трудност. В гела се съдържа тестостерон.

 

Новият продукт е бил тестван върху 250 жени с подобно разстройство от Австралия, САЩ и Канада. На тях им били предоставени 3 различни дози от гела, както и плацебо. Опитите продължили близо 3 месеца. Резултатите показват, че жените, които използвали гел, получавали средно по 2.3 оргазма, а тези от контролната група с плацебо – само по 1.7 оргазма.

 

Оргазменото е второто по разпространение сексуално разстройство сред представителките на нежния пол. Статистиката показва, че то засяга 25% от дамите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия