Какъв мъж е най-подходящ за вас според месеца ви на раждане? [част трета]

2014-06-29 15:10:00
Какъв мъж е най-подходящ за вас според месеца ви на раждане? [част трета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Вярвате ли в зодиакалните знаци и в разположението на планетите? Има хора, които смятат, че това са пълни глупости, но други наистина вярват, че звездите имат значение. Сега ще поговорим за мъжете, жените и месецът на раждане. Все още си нямате гадже, а много искате да имате? Тогава тази статия е за вас. Разберете кой мъж е най-подходящ за вас, според месеца, в който сте родени.

 

Дамите, родени през септември, са много практични, атлетични и умни жени. Те са доста сдържани и понякога могат доста трудно да се отпуснат и да покажат чувствата си. Те могат много добре да си правят сметката и дори са отмъстителни. Подходящият мъж за тях е земен, сериозен, който не харчи пари без да мисли и не живее ден за ден. Той трябва да знае как да се грижи за себе си и за жената до него, трябва да спортува и да се поддържа. Никога не бива да пренебрегва приятелката си и непременно трябва да уважава мнението й, иначе ще я загуби.

 

 

Октомврийските момичета са много пъстра комбинация от качества. Те притежават интелект, чувство за хумор, милосърдие и умение да се поставят на мястото на другия. Много добри психолози са и умеят да изслушват, но ядосате ли ги, ще видите колко крайни могат да бъдат. Те се нуждаят от мъж, който да ги разбира. На октомврийската жена не й е необходим мъж, който задава въпроси и сам не може да прозре нищо от това, което се случва около него. Той трябва да е възпитан, мил и благороден. Дори и най-дребната проява на злоба би могла да отблъсне тези момичета. Бъдете искрени и честни с тях.

 

Ноемврийските момичета са много проницателни. Те бързо ще разберат дори най-заплетената лъжа. Понякога могат да се заяждат, но не и без да има причина. Тези момичета лесно надушват лъжите и определено биха се ядосали ако ви хванат в лъжа. Бъдете честни. Това е изключително важно за тях. Те трябва винаги да се чувстват желани и да са на първо място.

 

Момичетата, родени през декември, са открити и забавни. Могат да станат мрачни и тъжни, но им минава много лесно. Обичат да са в компания, да излизат, да се забавляват, като цяло обичат живота. В любовта са много предани и отдадени. Мъжът до тях трябва да е забавен, но не и несериозен. Те държат на силните чувства, привързаността, семейството и приятелите. Не бива да се обвързват с мъже, които са прекалено стиснати.

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия