Чертите на лицето показват какво обичаш по време на секс

2014-05-30 14:54:00
Чертите на лицето показват какво обичаш по време на секс
Снимка: Dreamstime

Ако искате да не изглеждате като егоисти в леглото и да задоволите нуждите на партньора си, погледнете лицето му. То показва от какво има нужда и какво иска гаджето ви по време на секс:

 

Веждите

Гъсти и дебели – хората, които имат такива вежди, са доста сексуални личности, които обичат да правят разнообразен секс и да експериментират. Лошото е, че тяхната любов към разнообразието често води до изневяра.

 

Тънки и редки – хората с такива вежди не са кой знае какви почитатели на секса. Те предпочитат да целуват и гушкат партньора си, отколкото да му се отдават. Поради тази причина харесват повече любовната игра от самия секс. Също така те проявяват голям интерес от духовността и се впечатляват от хора, които не се интересуват основно от секс.

 

Очите

Тъмни – хората с тъмни очи обожават да правят дълъг и страстен секс, обаче е трудно да ги предразположи човек. Веднъж обаче направите ли го, ще се радвате на страхотен сексуален живот. Тъмнооките хора обичат да се наслаждават на това, което се случва в леглото.

 

Светли – светлооките обичат новите неща. Те се задоволяват бързо и лесно, но изневярата не им е чужда, защото си падат по разнообразието.

 

Кръгове по очите

Дебели и големи – тези хора мислят доста често за секс, имат огромно либидо и искат всичко, което е свързано със секса. Всичко!


Малки и тънки – хората с малки и тънки кръгове по очите също обичат да правят секс и винаги са готови за експерименти в леглото.

 

Носът

Прав или с лека гърбица – тези хора определено обичат да правят секс. Те са готови на креватни подвизи навсякъде и по всяко време, стига да има с кого. Това са едни от най-добрите любовници.

 

Чип – хората, които имат чипи нослета, са романтични личности и обичат да правят секс в комерсиални пози. На тях любимата им поза е мисионерската – смятат, че е удобна и доставя нужното удоволствие. Не обичат да експериментират по време на секс, затова по-добре не ги насилвайте, защото са склонни да се уплашат.

 

Устните

Тънки – хората с тънки устни са творчески личности. Те достигат до оргазъм сравнително бързо и не са особено претенциозни по време на секс. Също така са верни на партньора си, тях никога не може да ги хванете в изневяра.

 

Дебели – за тях удоволствието на партньора е по-важно от собственото. Те ще направят всичко възможно, за да задоволяват половинката си и след това ще започнат да мислят за себе си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия