Как да разберете дали гаджето ви е имало много сексуални партньори?

2014-05-19 11:15:00
Как да разберете дали гаджето ви е имало много сексуални партньори?
Снимка: thinkstockphotos.com

Ако искате да разберете с колко интимни партньори е била половинката ви, покажете й снимки със загатнато еротично съдържание. Наскоро направено проучване показва, че броят на сексуалните партньори може да се определи по това как реагираме на еротични фотоси, пише в. „Daily mail“.

 

 

Специалистите направили експеримент с участието на 62 доброволци – 40 мъже и 20 жени. Те разгледали 225 снимки със сексуално и несексуално съдържание, като в същото време интензивността на реакцията им била измерена с помощта на енцефалограф. Преди да направят тестовете, доброволците трябвало да кажат колко интимни партньори са имали през изминалата година.

 

Резултатите показали, че хората, които реагират по еднакъв начин на снимките със силно и едва загатнато еротично съдържание, са имали повече интимни партньори. Според учените тези, които се възбуждат и от слаби еротични послания, са по-склонни към нови авантюри и в преследването на целта си докрай.

 

"Ако вашият мозък е податлив на загатнатата еротика от снимките, много вероятно е той да реагира по същия начин и в реалния живот", твърдят специалистите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
N1K17Y123
преди 9 години

Ооо супер ! Сега ще разбера с колко мъже е била приятелката ми. Само трябва да намеря енцефалограф и съм готов !


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия