Най-извратените и опасни фетиши [част втора]

2014-05-16 13:52:00
Най-извратените и опасни фетиши [част втора]
Снимка: Dreamstime

Някои хора имат много странни предпочитания в леглото. По принцип всичко е разрешено по време на секс, стига и двамата партньори да са съгласни. Все пак той е, за да доставя удоволствие, а не за да кара някого да се чувства неловко или дискомфортно.

 

Повечето хора си имат своите предпочитания в леглото, а някои дори си имат фетиши – някои са що-годе нормални, но други определено са странни и поставят под съмнение психическото състояние на човека. Вижте кои са най-фрапантните и смахнати фетиши, с които може да се сблъскате:

 

Едерасинизъм – сигурно няма да ни повярвате, но има мъже, които се възбуждат при мисълта за откъсването на члена им. Най-вероятно има и жени, които изпитват наслада, представяйки си, че някой ги наранява „там долу“.

 

Ворарефилия – този фетиш се наблюдава при хората, които получават сексуално удоволствие от това да бъдат изядени или погълнати изцяло.

 

Плюшофилия – има хора, които обичат да спят с плюшени играчки. Но не просто да спят с тях, те обичат да правят секс с тях. Затова внимавайте, ако отидете на гости у приятел/ка и видите, че повечето й плюшени играчки са с дупки и са във видимо разпокъсано състояние. Това не е случайно!

 

 

Фетиш към неодушевени предмети – някои хора си падат по мебели, други по плюшени мечета, а трети по всякакви неодушевени предмети. През 1979 година Ейя – Риттер Берлинер Мауер сключи брак с Берлинската стена и едва преживя деня, когато тя бе разрушена. Жената твърди, че в този ден сърцето й е било разбито на хиляди парченца.

 

Макрофилия – уж размерът няма значение, но това не важи за всички. Има хора, които си падат по огромни хора, дори по гиганти. За някои от тях фетишът е определена част от тялото на по-големия човек – носа, главата, краката, ръцете и т.н.

 

Формикофилия – докато някои хора панически се страхуват от насекоми, други изпитват удоволствие от тях. Има мъже и жени, които се възбуждат, когато по гениталиите им лазят насекоми. Или пък, ако бъдат нахапани или ужилени от тях. Ама, че гадост!

 

 

Менофилия – и този фетиш е с леко вампирски наклонности. Докато при вампиризма и автовампиризма хората обичат да си представят вкуса и мириса на кръвта и да я вкусват, ако имат тази възможност, при менофилията мъжете се възбуждат, когато смучат напоен с менструална кръв тампон. Да, има и такива хора.

 

Ворерафилия – при този фетиш се наблюдава желание да отхапваш и изяждат плът от партньора си или той от теб. А най-добре е да се редувате. Най-известният жив сексуален канибал е Армин Мейвес, който в момента излежава доживотна присъда в Германия, след като изяжда и убива интимния си партньор. Жертвата се е подложила доброволно на това, след като отговорила на обява в интернет. Въпреки това Мейвес е зад решетките.

 

Абасиофилия – някои се възбуждат от хора с ампутирани крайници, а други от хора с намалена мобилност като протези, инвалидни колички и т.н. За съжаление наистина има мъже и жени, които намират за адски възбуждащо да правят секс с хора, които имат проблеми с придвижването. Колкото по-големи са техните затруднения, толкова по-възбуждащо им действа на абасиофилите. Те изпитват сексуална наслада както от самите инвалиди, така и от техните уреди. На някои от тях им е достатъчно да гледат как един инвалид се мъчи да се качи по стълби или да слезе от тротоара. Те не отиват да помогнат, защото тази гледка ги възбужда адски много.

 

 

Еротофонофилия – сигурно сте чували за еротофонофила Тед Бънди. Серийният убиец се е възбуждал изключително много, докато убива жените, които изнасилва. Често той първо отрязвал гениталиите на жертвите си, а след това ги убивал. Има доста хора, които имат този фетиш, но успяват да го контролират. Те обичат да карат партньора си да се преструва, че е мъртъв. На някои от тях обаче играта не им стига и те прекрачват границата на разумното и се превръщат в убийци.

 

Фетиш към хора, които са болни от СПИН – привържениците на този фетиш обожават да правят секс с ХИВ-позитивен или болен от СПИН човек. Те се възбуждат от мисълта, че ще се заразят с тази смъртоностна болест. Повечето от тях не могат да изпитат сексуално удоволствие, правейки секс със здрав човек. Те се възбуждат, само когато осъществяват сексуален акт с болен човек. Предпазните средства са забранени!

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия